design Reistips Travel

Endless

endless travel magazine

Endless travel magazine

Reismagazines zijn er genoeg. Maar die van Nederlandse bodem kunnen mij niet echt bekoren, te toeristisch, standaard tips en toerist traps. Gelukkig zijn daar bladen als Wallpaper, the Travel Almanac en nu ook Endless Magazine. Al een tijd las ik het blog, nu is het eerste nummer van het magazine uit. Geen standaard reismagazine voor de gemiddelde vakantieganger, maar voor de doorgewinterde reizigers met reizen als lifestyle. Met budget voor de wat duurdere reisspullen, die willen genieten van ontdekkingen zonder comfort op te moeten geven. Reizigers zoals ik ;).

Eindeloos ontdekken

Reizen is eindeloos. Zelfs als je op wereldreis gaat zul je nooit de hele wereld ontdekken. Een pakkende titel. Het eerste nummer heeft als bestemmingen Bangkok, Lombok, Flores, Gili Islands, Bali en de Kilimanjaro. Endless magazine reist de hele wereld over en deelt in Endless haar trip family travel avonturen. In stijl. Endless is alleen online te bestellen, het Duitse magazine is een initiatief van The Gaabs (fotograaf Marcus Gaab en stylist Christine Boerdner). Voor € 18,00 is het van jou. Geen extra verzendkosten en de 170 pagina’s van begin tot eind zeker waard.
Een sneak preview volgt vanavond, ik heb het magazine alleen snel door kunnen bladeren en ga vanavond, na het koffer inpakken, reisverhalen lezen :). Misschien is dat eindeloze wel wat ik zo fijn vind aan reizen. Ook al ben je weer op de terugweg, er zijn altijd nieuwe ontdekkingen in het verschiet. En ik kan er eindeloos over (dag)dromen. Nieuwe plekken tegenkomen.

ENDLESS_NO.1_OUT_NOW from THE GAABS on Vimeo.

Sabine de Witte