Home sweet home

Enjoy your home

Eindelijk mezelf getrakteerd op een VT Wonen abonnement. Ik kocht de nummers tot nu toe altijd los, maar dat schoot er de laatste tijd steeds vaker bij in. En ik wil natuurlijk niets missen. Een mooie aanbieding en weer een mooi woonboek voor in m’n verzameling cadeau. Enjoy your home.

In de inleiding gaat het over droomhuizen. Maar volgens mij is het belangrijker dat je je op je gemak voelt in je huidige huis. De plaatjes maken mijn wensenlijst alleen maar langer, al realiseer ik me tegelijkertijd dat ik al een tijdje ‘ontheemd’ ben in m’n eigen huis. Omdat ik steeds weg ben en ik als ik er ben alleen maar de dingen zie die nog gedaan of anders moeten. Hetzelfde met de tuin. Rustig genieten in het zonnetje lukt me niet, zelfs niet voor een kopje thee. To much to do, to little time.

Daar ga ik vandaag dus wat aan doen. Eens niet m’n werk to do lijstje af vinken, maar de huiselijke. En vanmiddag Enjoy your home enjoyen.

Enjoy your home van VT Wonen

Sabine de Witte