Travel

ESSIE & MNY

Nagellak is hip. Met ongelakte nagels of een french manicure kom je er deze winter niet meer vanaf. Ik ben sinds een jaar addicted to nailpolish. Zonder nagellak bijt ik mijn nagels en het steekt een stuk minder mooi af tegen mijn witte macbook als ik lekker aan het tikken ben. Zonder kek kleurtje zie je mijn handen niet vaak.

Mijn nagellak collectie is dan ook ietwat overdreven groot. Goedkope Hema en etosjes wisselen de special editions van Chanel en Dior af. Maar ook de kleine schattige Mavala potjes kan ik moeilijk laten staan.

Tijdens een bezoekje aan de Skins winkel werd ik op slag verliefd op de schattige en opvallend matte kleurtjes van Essie. Betaalbare nagellak, een inmense collectie met klassiekers en de kleuren van nu. De potjes zelf zou je uit kunnen stallen op je vensterbank als je houdt van wit en strak.

Nagellak van ESSIE

Twee weken geleden maakte vriendinnetje D. mij blij met 3 herfstkleuren van MNY, de goedkopere lijn van Maybelline. Metallic blauw, paars met een glittertje en vandaag de intense mosgroen maken mijn nagels helemaal herfstig.

Nog op zoek naar leuke kleurtjes, schoenkadootjes of traktaties voor jezelf? Betaalbare hippe lakjes waar je mee voor de dag kunt komen!

Sabine de Witte