Reistips

Estée Lauder Make-up to go

sabine-chinatown
Er goed uit zien op reis of na een lange reis, ik krijg er regelmatig vragen over. En ja, het blijft een challenge om na een vlucht van 12 uur nog een beetje fris voor de dag te komen als je niet business class vliegt of make-up te vinden die hoge luchtvochtigheid aan kan.Door mijn vitiligo draag ik altijd en overal make-up. Daar voel ik me simpelweg prettig bij. Inmiddels weet ik perfect wat er wel en niet voor mij werkt. Foundation is voor mij de basis en onmisbaar. Alleen… foundation blijft niet zitten na een Thaise massage, je zonnebril laat er sporen in achter en een tropische regenbui, daar is geen enkele make-up tegen bestand.

Estée Lauder Make-up-To-Go

Mijn uitkomst? Estée Lauder Doublewear Makeup Foundation To Go. Foundation om mee te nemen en je make-up snel bij te werken of zelfs te vernieuwen. Op reis maak ik vaak lange dagen en er is niet altijd tijd om uitgebreid te douchen en je make-up te vernieuwen. Dan is een touch-up vaak voldoende. Als ik vanaf kantoor naar een event of etentje door ga bijvoorbeeld. Of tussen meetings door. Dekkend, compact en na jaren speuren weet ik dat je voor goede kwaliteit wat dieper in je buidel moet tasten. De adviesprijs is €47,- maar geloof me, je huid is onbetaalbaar.

Mijn makeup-to-go momenten

Ik legde een aantal momenten vast waarbij ik naar de makeup to go foundation greep. Zowel in Amsterdam op een gewone dag, als op reis. Voor mij is het een onmisbare essential geworden!

sabinedewitte-estee-lauder-snapshots
Van linksboven naar rechtsonder: na een lunch met Anne bij favoriete plek Brecht, voor ik na een volgende afspraak ga. Thuis voordat ik spontaan een drankje ga doen. Bij restaurant Stien tijdens een etentje voor mijn moeders verjaardag, bij m’n zusje thuis en bij m’n ouders op de bank, voor het etentje.

sabine-werken-make-up
Snel wat mail wegwerken in een hotelbar en daarna hop weer door voor een cocktail.

sabine-op-reis
Ook aan het zwembad wil ik er een beetje leuk uitzien. Het uitzicht vanaf het Harmony Hotel in Phnom Penh.

Werk jij je make-up onderweg bij en wat zijn jouw trucs om er op reis goed uit te zien?

Deze post is in samenwerking met Estée Lauder gemaakt. Ik draag de kleur Pebble.

Sabine de Witte