Travel

Family time

Vorig jaar is een nieuwe traditie geboren. Nadat we voor het 25-jarige jubileum van mijn ouders een weekendje in Leersum in een bungalow een weekendje met het gezin hebben vertoefd, was dat zo’n succes dat we hier maar een jaarlijks terugkerend evenement van hebben gemaakt. Dus tik ik dit vanaf het boerderiijhuisje op De Twee Bruggen in Winterswijk. Het huisje is erg relaxt en van alle gemakken voorzien (al ontbreekt de afwasmachine), maar wat nog veel mooier is, is het weer.

Het weer zorgt er voor dat we vooral buiten vertoeven, buitendingen doen en quality time met elkaar doorbrengen. Erg goed om even uit de veilige omgeving en dagelijkse sleur te zijn. De combi met het mooie weer zorgt er voor dat iedereen op z’n best is.

Het levert mooie plaatjes, slechte grappen en nog slechtere quotes op, die te pas en te onpas over tafel slingeren. Inmiddels bereiden we ons voor op de grote strijd die vanavond los barst; bowlen. Naast pesten, yahtzee en rumikub een veel gedane activiteit tijdens dit weekend. Gelukkig kunnen we allemaal tegen ons verlies en kunnen we na die tijd nog met elkaar door één deur en proosten met een drankje. Cheers alvast, op mijn overwinning 🙂