Travel

Fashion Friday

White nailpolish Chanel

Warm de dag door

Vandaag leek het wel Fashion Friday. De laatste foto’s van de Paris Fashion Week kwamen live, de eerste uitdaging om je warm en fashionable te kleden voor deze herfstdag bleek een mooie opgave door het wisselvallige weer en

Blog Olivia Palermo live

Fashion victims opgelet, it-girl heeft eindelijk haar eigen blog! Sinds gisteren kun je de fashion, lifestyle en travel tips van de volgens mij meest stijlvolle vrouw van dit moment volgen. Ze is duidelijk nog zoekende naar hoeveel posts en wat ze wil delen, maar dat komt vast goed!

Olivia Palermo's blog is live, www.oliviapalermo.com

Chanel Nailpolish trend zomer 2012

It’s all about the details als het om fashion gaat. Toen ik de show van Chanel bekeek, lette ik vooral op de tassen (eyecandy) en de nagels. Want tijdens deze show zou de nieuwe limited edition season kleur te zien zijn en als Chanel nagellak fan van het eerste uur wil ik natuurlijk weten waar ik op moet letten. De kleur? Zoals veel uit de S/S 2012: parelmoer wit. Niet de transparante versie, die ik vroeger als eerste nagellak droeg, maar echt wit met een parelmoer glans. Staat mooi bij iedere huidskleur (je handen lijken er optisch bruiner door), het staat verzorgd en valt toch net een beetje meer op dan een transparante brave nagellak. Een must have voor mij met mijn achternaam natuurlijk!

White nailpolish Chanel

Visors: weg met de zonnebril

Terwijl je afgelopen zomer waarschijnlijk hard je best hebt gedaan om je zonnebrillen collectie uit te breiden, wat minder bericht voor de zonnebrillen fans. Voor S/S 2012 is de zonnebril vervangen door de zonneklep. Je weet wel, die neon gekleurde klepjes uit de jaren ’80, die als voorbeeld diende voor de gekleurde balk in de Volkswagen Golf. Toen ik ze voorbij zak komen, dacht ik dat het een foutje was, maar bij de Amerikaanse trendsetter is er een ware run op de kleppen ontstaan.

Fashion trend visor

Sabine de Witte