Instagram

 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect
 • Het voordeel van een vroege vlucht, daarom zijn wij team ‘window-seat’. Heb jij een favoriete plek in het vliegtuig? .
#windowseat #airplane #frequenttraveller #vliegtuigviews

Follow Me!

fatma in kuala lumpur

Fatma in Kuala Lumpur: hallo expat leven, remote working & zinvol werk

22/08/2019
fatma kuala lumpur
Reading Time: 2 minutes

Precies een jaar geleden besloot ik te solliciteren op de ‘beste baan van de wereld’, maar had ik niet helemaal door wat de consequentie daarvan zou zijn. Deze beste baan, had ik later pas door, zit aan de andere kant van mijn geliefde Amsterdam. Op dit moment schrijf ik je vanuit Kuala Lumpur, Maleisië.

Hoe ik daar beland ben, in een TL;DR variant – ik snakte naar meer uitdaging, avontuur en sterke cult-achtige teamcultuur waarbij de mens, het werk overstijgt. Iemand (een meneer) vertelde me namelijk ooit – dat je het maar hebt te accepteren als je het niet eens bent met de brexit-achtige praktijken op de werkvloer. De politiek, het haantjesgedrag, het glazen plafond… En ik wilde. Niet. Meer.

In de iets rooskleurigere variant heb ik over een aantal jaar met honderden creatieve agentschappen, bureau’s, artiesten, PR magnaten, greater-cause-start-up-to-scale-ups samengewerkt, dat ik besloot een document op te stellen van ‘het ideale bedrijf’ waar ik voor zou willen werken. Hoe zou het eruit zien als ik de voorwaarden kon opstellen?

fatma in kuala lumpur

Samengevat: een bedrijf met het doel om de mensheid vooruit te helpen, in plaats van achteruit. Een team dat gelooft in absolute vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Waar wordt toegejuicht dat je meer in je leven wilt, dan alleen maar werken voor het bedrijf. En ik wilde ook een potje reizen, weekenden op tropische eilanden en zo.

Well, mission accomplished. Sinds begin dit jaar werk ik als community manager voor Mindvalley. Ons team bestaat uit 54 nationaliteiten en we worden gestimuleerd om zoveel mogelijk tijd te nemen voor onze eigen ontwikkeling. De ochtenden zijn voor je mentale en fysieke gezondheid en als je op afstand wilt werken – ga je gang.

In de afgelopen 6 maanden heb ik mogen werken vanuit Bali, Langkawi, Penang en oja – ben ik ten huwelijk gevraagd door levenspartner-en-huisfotograaf op het prachtige privé eiland Pangkor Laut.

Wat dit avontuur me tot nu toe heeft gebracht, is een enorme zelfreflectie op mezelf en Amsterdam. Zoals Simon Carmiggelt schrijft – “Amsterdam is een heerlijke stad om te verlaten en aan te komen”. Mijn grootste inzicht is dat in de meeste werkomgevingen nog steeds de patriarchale, over-vertegenwoordige ‘harde’ mannencultuur overheerst. En dat ik niet meer wil accepteren ‘hoe het dan maar gaat’ en genoegen neem met een cultuur waar ik me niet thuis in voel. En dat ik zelf het verschil kan maken. En daarom heb ik de afgelopen maanden gewerkt aan een cursus voor de Amsterdamse vrouw zoals ik, die genoeg heeft van dit soort opmerkingen en het zelf anders wilt doen.

Fatma Genc

Media en Cultuurspecialist, community manager bij Mindvalley en merkstrateeg overdag, bij nacht een fanatiek filosoof over persoonlijke groei, oa op haar Hey Sister Hey kanaal. Altijd op een oneindige zoektocht naar verrijkende ervaringen en grensverleggende sensaties. Currently living the Kuala Lumpur expat life!
Fatma Genc

Instagram

 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales
 • Not today but loving this print suit anyway 💐
.
#allsuitedup #flowerpower #wefashionstories #WeStudioFloralArt #arjanvanarendonk #upgradeyourstyle #indiansummer
 • That time when I was sitting in a basket upside down, before the hot air balloon went up in the air 🎈
.
#airballoon #licor43 #upintheair #tandpastasmile #happyselfie #upsidedown #nottoday

Follow Me!