Travel

Fiets accessoires

  Ondanks dat mijn fietsplezier wat deuken opgelopen heeft (ik ben al twee keer bijna beroofd), vind ik het nog steeds een fijne, efficiënte manier om van A naar B te komen. In een stad als Amsterdam ben je met de fiets vaak sneller op de plaats van bestemming dan met de auto of het openbaar vervoer en je krijgt ondertussen ook nog je dagelijkse portie frisse lucht. Ik kan tijdens het fietsen naar mijn volgende afspraak in mijn hoofd dingen op een rijtje zetten en gedachtes ordenen. En gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei toffe fiets accessoires die het fietsen leuker en fijner maken.

  Walnut

  Walnut is een merk met fietsaccessoires van prachtig leer, ontworpen om perfect aan te sluiten op je fiets. Ontworpen in Portland, waar de ontwerper moeite had om zijn biertjes op de fiets mee te nemen. Praktisch én mooi, verantwoord en handgemaakt van natuurlijke producten. Ik ben fan van de fijne city grips, handige mud flaps en zadeltasjes.

  Cup-to-Go

  Espressobar Tazinna bedacht iets handigs voor alle Amsterdammers die hun coffee-to-go mee wilde nemen op de fiets. Meestal is het enorm stuntelen met in de ene hand je stuur en in de andere hand een bekere hete thee of koffie, zeker als je onverwacht moet stoppen voor ronddwalende toeristen. Daarom kwamen ze met de ‘Cup-to-go‘, een koffiebekerhouder die je aan je fiets kunt bevestigen. Handig!
  cup to go

  Genoeg redenen om op de fiets te stappen, toch? (Mits het niet regent natuurlijk 😉 )

  Sabine de Witte