Travel

Fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar

Kerstkaart

Sommige trouwe lezers mochten deze kaart in de brievenbus vinden, anderen moeten hem nog ontvangen (echt, PostNL, mijn brief uit New York was sneller dan de kerstkaarten in Nederland worden bezorgd, vorige week donderdag op de bus gedaan en nog steeds veel niet aangekomen!). Deze kaart stuurde ik dit jaar naar familie, vrienden, relaties. Veel treffender kon bijna niet, een kerstige versie van mijn logo, gevonden bij de HEMA.

Wens

Ik wil iedereen een hele fijne kerst wensen en geniet van de laatste dagen van 2011, met familie, vrienden, geliefden.
2011 was een jaar wat voorbij vloog, waar ik op terug kijk met een hele grote lach. Het bracht mooie dingen, ik kon mijn vleugels nog verder uit slaan en heb eindelijk een gevoel van rust gevonden. Rust in de zin van doen wat ik wil. In plaats van me te focussen op 1 ding, heb ik juist meer verschillende dingen gedaan en is wat ik doe alleen maar veelzijdiger geworden. Alles behalve saai, en deze momenten kan ik met heel veel fijne mensen delen. Ik kijk uit naar 2012, een nieuw jaar voelt toch altijd weer een beetje als een frisse start. Naast de standaard kerstwens wil ik dan ook wensen dat je je gevoel durft te volgen, wel rationeel nadenkend natuurlijk, maar je kunt je gevoel niet tegenhouden. Het zal blijven knabbelen, als je nu het gevoel hebt dat je iets mist, verkeerd doet of een keuze hebt gemaakt uit andere beweegredenen. De onrust die ik jarenlang voelde, wordt nu gevoed door wat ik iedere dag doe, door mijn eigen nieuwsgierigheid en ontdekkingen. Er aan toegeven zal alles behalve rustig verlopen en niet altijd leuk zijn. Maar uiteindelijk levert het heel veel op. Een gelukkige ‘jij’.
Vrolijk kerstfeest!

sabinedewitte kerstkaart

Sabine de Witte