5 Delights

Five Delights

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

The Ultimate Summer Pack


Als je iets wil hebben deze zomer dan is het deze uitkomst van de samenwerking tussen Daily Paper en Ace&Tate wel. De twee succesvolle Amsterdamse merken hebben de handen in één geslagen en komen met een exclusieve zonnebril (alleen verkrijgbaar via de Daily Paper website) en een super tof badpak. Fris en simpel, je ultieme zomer must-haves.

Westwing’s smaakmakers

westwing-smaakmakers
Waar een klein land groot in kan zijn… Nederland barst van de nationale en internationale smaakmakers en bij Westwing magazine zetten ze hun 15 favorieten op een rijtje. Urenlang konden ze zichzelf verliezen op de Instagram profielen van bijvoorbeeld Amayzine’s editor in chief May-Britt Mobach en modemannen Viktor & Rolf. En ook de vernieuwende designs van Piet Hein Eek of Marcel Wanders grepen elke dag weer hun aandacht. Deze en nog veel meer inspiratiebronnen kun je nu terug vinden in het grote Westwing’s Smaakmakers overzicht. Tof!

De Big Cats Collection

toms-big-cat-collection
TOMS steunt het belangrijke non-profitwerk van National Geographic met de Big Cats Collection, een hele bijzondere samenwerking! Grote katachtigen in het wild verdwijnen in alarmerend tempo en met deze unieke collectie willen ze de aandacht vestigen op de noodzaak deze majestueuze dieren de komende generaties blijvend te beschermen.De speciale lijn van TOMS en National Geographic Cats Collection bevat schoenen, zonnebrillen en een rugtas geïnspireerd door het National Geographic’s Big Cats Initiative. Om hebberig van te worden!

Molton Brown Body Polisher

molton-brown-body
Heerlijk wegdromen naar de meest exotische bestemmingen… met de nieuwe Molton Brown Body Polisher Collectie. De Londense geurexperts hebben vier Body Polishers samengesteld op basis van Molton Brown’s meest geliefde geurfamilies, met elk een volledig uniek exfoliërend ingrediënt. Gecreëerd om je een heerlijk geurende en uitzonderlijk zachte huidje te geven en je helemaal summer-proof te maken.

Sail-in Parade


Woensdag 19 Augustus is de Sail In Parade; ruim 50 tallships varen dan via IJmuiden, door het Noordzee kanaal naar de IJ-haven die speciaal voor Sail is omgedoopt tot Oranjehaven. Honderden boten zullen meevaren en de NOS doet live verslag van de Sail In vanuit de studio bij L’invité op de Jan Schaeferbrug. De beelden van deze unieke intocht zullen daarna de hele wereld over gaan! Extra bijzonder is dat je het L’invité Jan Schaefer Terras en het Champagne Deck de tallships al van heel ver ziet aankomen. Er zijn nog 150 kaartjes beschikbaar (inclusief heerlijke champagne of een driegangendiner), dus let’s go.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte