5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Volkshotel

volkshotel
Het Volkshotel heeft eind juni de deuren geopend voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. Als hotel, café, bar, club, expositieruimte en restaurant is het herbestemde krantenpand veel meer dan een slaapplek voor toeristen alleen. In het Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Top!

A piece of Finland

a-piece-of-finalnd
Ben ik een tijdje terug zelf nog op reis geweest naar Finland, nu vind je een stukje Finland in Amsterdam. A Piece of Finland vind je op de Haarlemmerdijk en is een super leuk winkeltje vol Fins Design, heerlijke koffie en originele Finse snacks. Extra leuk: ze organiseren ook Finland gerelateerde evenementen!

Sandalen

barcelona1
Ik heb ze al een tijdje en ik heb jullie er al vaker over verteld maar ik ben echt helemaal gek op mijn sandaaltjes van Hermès. Ze zijn precies de goede mix tussen comfortabel en fashionable en maken iedere outfit af.

Enjoy every second


Reizen is één van de mooiste levenservaringen, het brengt nieuwe avonturen en sensaties. Samsonite snapt dat als geen ander en heeft daarom dit prachtige filmpje gemaakt. Wauw.

Pastel Please

pastel-ice-watch
Pastel is helemaal terug (of eigenlijk nooit echt weggeweest?). Je hoeft maar een glimp op te vangen van de internationale catwalks om deze trend te ontdekken. De nieuwe ICE Glam Pastel kun je dragen als perfecte toevoeging op een ‘pastel-outfit’, maar kan ook met praktisch iedere andere kleur gecombineerd worden. Zowel elegant als trendy en met een mooi simpel design gaat dit horloge direct naar mijn wishlist!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte