5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Herschel Journal + Herschel x Clarks

Dat ik fan ben van Herschel is jullie vast niet ontgaan. De hipster rugzak kocht ik na een aantal roofpogingen en daardoor voel ik me een stuk zekerder. Inmiddels is mijn collectie uitgebreid met een weekendtas en fanny pack. Herschel maakt niet alleen mooie producten, ze geven ieder kwartaal een prachtig magazine uit. The Journal is het inspiratieplatform van Herschel, met prachtige fotografie, leuke interviews en o.a. recepten. Het doet mij een beetje denken aan Kinfolk magazine, afgewisseld met prachtig beeld van de nieuwe collectie.
Naast The Journal heeft Herschel ook regelmatig gave partnerships. Deze herfst komen ze bijvoorbeeld in samenwerking met Clarks met een nieuwe Desert Boot. Het klassieke model krijgt een Herschel twist. Heren, als u stijlvol voor de dag wilt lopen, scoor deze Herschel x Clarks limited editions dan bij de Clarks Original Store!

the-journal-3

Herschel x Clarks

Fjällräven Kånken 2.0

Sinds vorig jaar zijn de Zweedse rugzakken van Fjällräven ineens overal. Ze zijn praktisch, mooi en uitermate geschikt voor het Nederlandse weer. Ik nam op expeditie naar Noors-Lapland een mini mee, waar echt bizar veel inpast. Omdat de tas ineens zo populair is, heeft Fjällräven na 36 jaar een verbeterde versie uitgebracht, de 2.0. Met lederen afwerking, een nog betere waxed buitenlaag en uiteraard ontbreekt het zitmatje ook hier niet in.
Ideaal voor festivals, reizen of dagelijks gebruik. Mijn oog is gevallen op de navy kleur, die eruit ziet als een goede reismaat in de woestijn van Jordanië. De tassen zijn verkrijgbaar bij de betere outdoor & fashionzaken met een adviesprijs van € 129,95.

Kanken_No2_23565-560

De Ceuvel

De nieuwste hotspot in Amsterdam-Noord, De Ceuvel. Groen, gezellig en bereikbaar per boot. Met wifi voor de working nomads, ze noemen het zelfs een broedplaats. Het café is onlangs geopend, er zijn plannen voor een Bed & Breakfast en ook staan er binnenkort workshops en andere activiteiten op het programma. Klinkt een beetje als het Wanderlust van Amsterdam. Extra leuk: mede mogelijk gemaakt door crowd funding!

The Loft Amsterdam

In 1 van de mooiste panden van Amsterdam, het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht, is deze prachtige pop-up interieurzaak. Het is onderdeel van het kantoor van de creatievelingen van The Playing Circle en bij iedere vergadering kregen ze zoveel complimenten en vragen over het interieur, dat ze besloten daar ‘iets’ mee te doen. Dus werd er een meetingroom omgetoverd tot pop-up. Alles wat je ziet in The Loft kun je kopen en het is zo ingericht dat het net lijkt alsof er iemand woont.

TheLoft_ForYourEyesOnly-7-800x533

TheLoft_ForYourEyesOnly-8-800x533

By-Bar Pastels

Hi, ha, wat is het lekker hot! De zomer doet lekker haar best en ik vind het iedere keer weer een uitdaging om gepast zomers tevoorschijn te komen. Op Curacao was dit jurkje van By-Bar mijn favoriete kledingstuk; luchtig, netjes genoeg maar ook heel casual als strandjurkje. Het merk komt uit Amsterdam, wat ik extra leuk vind. Om een simpel jurkje snel op te spicen, is mijn oog gevallen op de sieradenlijn van By-Bar. Leuke pastelkleurtjes, een tikkeltje bohemian waardoor ze perfect zijn voor een festival look of tijdens een reis naar Ibiza.

rekje

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte