5 Delights

Five Delights

five-delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Kikkerland

Kikkerland
Ik ben een sucker voor hippe gadgets en ben al een tijdje in de ban van de webshop van Kikkerland. Hoewel de naam niet veel bijzonders doet vermoeden, is het één van mijn favoriete shops geworden voor originele cadeautjes en kleine hebbedingetjes. Kikkerland is een verzameling van slimme, creatieve en prachtig vormgegeven gadgets en zeker een plekje tussen je favorieten waard.

BICKLEY + MITCHELL


Als je op zoek bent naar duurzame klassiekers en bijzonder knitwear dan ben je bij BICKLEY + MITCHELL aan het goede adres. Het merk ontwikkelt hoeden, sjaals, handschoenen en sokken en werkt ieder seizoen met vijf verschillende thema’s voor mannen en vrouwen. Het thema van dit seizoen, ‘Not only a knit addict’, wil BICKLEY + MITCHELL de liefde voor denim extra benadrukken. Het basis kleurenpalet bestaat uit blauw, indigo en zwart en de focus ligt op accessoires die perfect te combineren zijn met denim. Tof!

Cosy Koper


Koper in je interieur is helemaal hot en happening, dus ik kan, als echte koperliefhebber, mijn hart ophalen. Er zijn zo super veel toffe woonaccessoires verkrijgbaar in die prachtige kleur, dat mijn verlanglijstje zich ondertussen tot bijna onrealiseerbare lengte heeft uitgebreid. Bovenaan staat deze kopere theepot van Bredemeijer, een echte must-have voor mijn huis en de regenachtige dagen die Maart ons nog gaat brengen.

Storm & Marie


Ik ben al een tijdje fan van Storm & Marie en de manier waarop ze minimalistisch Scandinavisch design combineren met gevarieerde prints. Van hun collectie voor lente/zomer 2015 werd ik dan ook meteen enthousiast. De collectie draait om een reis door de woestijn met meerdere tussenstops. De reis begint op de vroege ochtend met frisse, strakke en heldere items die het contrast laten zien tussen licht en schaduw. Vervolgens vindt er een overgang plaats naar meer vrouwelijke stoffen en kleuren, voorzien van onvoorspelbare details, geïnspireerd door een kalme zonsondergang. Ten slotte komt de reis ten einde bij een vredige oase, vol groen en zilveren tonen op unieke texturen en voorzien van opvallende prints. Hebben!

Stowaway


Het begon met twee vriendinnen, een uitgebreid ontbijt en een probleem.. Als drukke vrouwen die altijd onderweg zijn, waren Chelsa en Julie klaar met het rondsjouwen van te grote, uitpuilende make-up tasjes. Nergens konden ze fijne make-up vinden in de juiste formaten om overal mee naar toe te nemen en uit die frustratie ontstond het nieuwe cosmeticamerk Stowaway. Met Stowaway zijn ze nu op een missie om elegante, luxe en verantwoorde producten te verzorgen die ons leven een stukje makkelijker moeten maken. Yes! Helaas shippen ze nog niet naar Europa, anders zag mijn travel toilet tas er een stuk overzichtelijker uit!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)