Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

05/05/2015

five-delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Odessa Pizza & Grill


Yes, er is weer een nieuwe hotspot in town: Odessa Pizza & Grill. Het is niet zomaar een restaurantje, maar een schip dat op het Amsterdamse IJ ligt. Je kunt er op drie niveaus genieten, met allen een eigen warme sfeer. Het zonnedek en de serre die geheel open kan garanderen met mooi weer een heerlijke plek in de zon. Benedendeks wordt er ook volop geborreld en gedineerd en is er plek voor groepen met een dansje na. Een must-visit!

De KunstRAI


Eind mei is De KunstRAI weer in Amsterdam. De laatste jaren profileert De KunstRAI zich de laatste jaren als brede kunstbeurs waar ruimte is voor verscheidenheid: gevestigd en bekend naast vernieuwing en experiment. Dit jaar geeft de KunstRAI veel jonge galerieën de gelegenheid zich op de beurs aan het publiek te presenteren, waaronder een aantal die voor het eerst aan een beurs deelnemen. In circa 25 zogenaamde RAW EDGE en PICCOLO stands tonen zij verrassend werk van vooral jonge kunstenaars. Ik ben erg benieuwd!

Sunny nails


De afgelopen dagen heb ik rondgelopen met deze heerlijke zomerse nagels, om mezelf alvast van een beetje zon te voorzien. Ik ben sowieso gek op de kleurtjes van O.P.I., maar deze kleur geel nadert écht perfectie. Niet te fel en niet te kinderlijk, maar toch heel speels. Een mood-booster pur sang!

Behomm


Het platform Behomm is anders dan andere woninguitwisselingswebsites. Net als bij andere websites kan je gratis overnachten in andermans huis, terwijl hij of zij in jouw woning verblijft. Maar anders is dat Behomm zich uitsluitend richt op ontwerpers en kunstenaars. Waarom dit zo goed werkt? Behomm-deelnemers representeren een breed spectrum van artistieke beroepen, van architecten tot art directors, van keramisten tot modestylisten, op plekken van Amsterdam tot Tokio, van San Francisco tot Marokko, en nog veel meer. Het feit dat alle deelnemers kunstzinnige professionals zijn en dit uiten in de inrichting van hun huis, creëert een schat aan bijzondere verblijfplaatsen.

Bijzondere cadeautjes


Nog ééntje van mijn instagram dan: de ketting met een S die ik van mijn ouders gekregen heb als laat verjaardagscadeautje. Ik ben er onwijs blij mee. Niet alleen met het gebaar, maar omdat het voor mij symboliseert dat we altijd verbonden zijn, waar ter wereld ik ook ben of wat ik ook doe. Een bijzonder cadeau dat me nu al onwijs dierbaar is!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!