Instagram

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

12/05/2015
Reading Time: 2 minutes

five-delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Juice Brothers


Het doel van JuiceBrothers is om cold-pressed sappen te maken van goede kwaliteit, die niet alleen super gezond maar ook super lekker zijn. En ik moet zeggen; dat doen ze als de beste! Iedere dag kun je er terecht voor verse sapjes vol vitaminen, mineralen en enzymen, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Niet alleen heerlijk als je toe bent aan een shot gezondheid, maar ook gewoon perfect als quick-stop tijdens een werkpauze.

GinZing Brightening Mascara


Origins heeft de GinZing Brightening Mascara geïntroduceerd, een mascara die je wimpers verlengt en lift met de kracht van de natuur. De verzorgende formule bevat natuurlijke plantenextracten zoals carnauba palm, acacia senegal en wassen en zorgt er zo voor dat de wimpers er niet stijf, korrelig of kunstmatig uitzien. Ik ben benieuwd.

San George


San George, het Italiaanse, verfijnde broertje van de welbekende George-family is nu geopend aan de Amsterdamse Stadhouderskade! Deze downtown Italian is nummer acht in de George-reeks met vestigingen in Amsterdam, Laren, Den Haag en Zandvoort. Een modern-day Italian classic en brengt een Venetian-inspired menu, met authentieke Italiaanse gerechten to share; van Burrata di Bufala, tot Bistecca Taglia, en home-made pasta’s die verrijkt kunnen worden met de beste kwaliteit seizoentruffel. Voor de échte Italian-experience staan er de weekend-specials op het menu; Seabass in Salt en een Whole Roast Leg of Lamb, die 24 uur van tevoren besteld dienen te worden. Ik ga er snel een keertje kijken!

Aperol Spritz


Afgelopen vrijdagmiddag was het in hartje Amsterdam, in de Jordaan om precies te zijn, al heel erg zomer. Bij Café Thijssen stond een indrukwekkende toren van 3 meter hoog (Europa ’s grootste) gevuld met glazen Aperol Spritz te glimmen en deed vermoeden dat het op het terras al veel warmer aanvoelde dan de thermometer aangaf. Ik was er met Anne om het terrasseizoen alvast in te luiden en Aperol Spritz in z’n “Perfect Serve” te proeven. Deze Aperol Spritz wordt geschonken in een wijnglas met ijs, 3 delen Prosecco, 2 delen Aperol, scheutje bruiswater en gegarneerd met een schijfje sinaasappel. Heerlijk!

College Club


Denk je ook wel eens ‘Hoe zit het nu ook al weer precies?’ College-Club biedt collegereeksen aan in de avonduren, speciaal ontwikkeld voor Young Professionals die hun algemene kennis willen verbreden en uitdiepen. Hoe tof! Niet alleen super goed voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook handig om in je zakelijke leven nog beter te kunnen functioneren. Om bijvoorbeeld adviezen te kunnen geven die gegrond zijn op meer kennis dan die van je eigen vakgebied, op ruimere inzichten en op een breder perspectief. Je kunt er terecht voor allerlei verschillen gebieden (denk aan geschiedenis, politicologie, economie, theologie, letterkunde en kunstgeschiedenis), op de website zie je welke colleges er gepland staan.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!