5 Delights

Five Delights

Deze week in de Five Delights weer vijf dingen waar ik heel erg blij van kan worden. Groot of klein, materialistisch of eetbaar, gadgets, reizen of andere leuke dingen.

Hermès Muguet Porcelaine


Hermès heeft meerdere geurlijnen en ik durf bijna te beweren dat ik uit iedere lijn wel iets op mijn plank heb staan. Dit voorjaar is de Hermessence lijn uitgebreid met een nieuwe geur, Muguet Porcelaine. Het idee achter deze lijn is dat je de geuren puur kunt dragen, of verschillenden uit die lijn kunt mengen om er een echt persoonlijk parfum van te maken. Leuk cadeau idee! De nieuwe geur heeft als hoofdbestanddeel lelietjes van dalen en die maken het bloemig, fris en jong. Het doet een beetje denken aan de eerste hap van zo’n heerlijke groene appel. Het is voor mij uniek dat ik een parfum draag met zo duidelijk een bloem in de hoofdrol, normaal gesproken draag ik minder zoete geuren, maar deze is voor mij voorjaar in een flesje. Met prachtige groen leren dop, overigens.

Singapore Airlines A350 op Schiphol


Vanochtend landde de eerste Singapore Airlines Airbus 350-900 op Schiphol, een primeur voor zowel de airline als het vliegveld. De achtste in haar vloot en dit nieuwe exemplaar is niet alleen voorzien van een nog mooiere Economy Class, luxe Premium Economy en luxure Business Class, maar ook een stuk zuiniger voor het milieu. Het blijft een bijzonder moment als een nieuwe lijnvlucht haar eerste vlucht maakt, kijk vooral het onthaal op Schiphol. Geweldig toch? Singapore Airlines is de meest bekroonde airline ter wereld en als je dit nieuwe toestel ziet en de service van de Singapore Girls erbij denkt, wil je wel dagelijks op en neer vliegen 🙂

Boek Iris Hannema

irishannema
Ontembare reizigster Iris Hannema komt met een nieuw boek, ‘Het Bitterzoete Paradijs’ en ik kan niet wachten tot ik ‘m kan lezen. Iris gaat op zoek naar het paradijs en tijdens deze reis komt ze niet alleen prachtige stranden en bounty eilanden tegen, maar vooral zichzelf. Haar eerste boek, ‘Miss Yellow Hair, hello’ is wat mij betreft de reisbijbel voor vrouwen die alleen gaan reizen of zich in gekke landen begeven. Of dit de reisbijbel naar het paradijs gaat worden? Dat kun je vanaf 18 mei lezen!

Zwoele zomerse dagen


De eerste keer in een swierig nieuw zomerjurkje met blote benen op de fiets, zon op je bol en genieten maar. De eerste zwoele zomeravond lekker lang op het terras. De eerste klamme nacht. Jongens, de zomer is er! En wat is die zon fijn! Ieder straaltje warmt niet alleen lekker op, het laad ook lekker op. Genieten! Dit jurkje van Storm & Marie kan zomaar eens mijn favoriete zomeritem worden. Keep them coming!

Victoria Beckham #BestDressedTraveller

victoria-beckham-best-dressed-traveller
British Airways en ik zijn het eens: vliegen kan ook stijlvol. Daarom deelt de airline de award voor best geklede reiziger uit. Upgrade your style, ik roep het niet voor niets al jaren. Winnaar volgens British Airways is mijn persoonlijke idool, Victoria Beckham. Amal Clooney en Kendall Jenner sluiten daar vervolgens achteraan. Over smaak valt te twisten, maar zeg nou zelf, zo een vliegtuig instappen ziet er een stuk appetijtelijker uit dan die verkleurde joggingsbroeken van je buurman..

Sabine de Witte