5 Delights

Five Delights

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Fundamentals Collection


De nieuwe Fundamenteels Collection van Hugo Boss vormt de perfecte basis voor je garderobe. Het uitgangspunt van de collectie is een universele look, vooral gericht op tot urban, zelfverzekerde en stijlvolle vrouwen die houden van hoogwaardige tailoring – het handelsmerk van BOSS – en die tegelijkertijd ook een vrouwelijke en sensuele uitstraling willen creëren met hun kleding. De key pieces uit de collectie zijn verkrijgbaar in het zwart, klassiek marineblauw (Yes!) en steenkoolgrijs. Perfect om te combineren dus.

Giselle – The Making off


Bij het nationale ballet hebben ze een making-off gemaakt van de klassieker Giselle die vandaag in première gaat. De clip laat in sneltreinvaart zien wat er allemaal bij komt kijken om deze enorme productie op het toneel te krijgen. Erg indrukwekkend.

Zolder47


Hotel De Hallen organiseert van donderdag 29 oktober tot en met zondag 1 november “Zolder47”. Een pop-up concept store in de lobby van Hotel De Hallen. Arjen van den Hof, hotelier en eigenaar van Vondel Hotels, heeft de zolders van Hotel De Hallen, Hotel Vondel, Hotel Roemer en Hotel JL nº 76 afgestruind. Samen met Joss Linssen, ondernemer en mede-eigenaar van 2F1L heeft hij een mooie collectie samengesteld van vintage en unieke vondsten. Deze – gecombineerd met hedendaagse kunst, lifestyle en fashion items – zijn onder meer te koop in deze pop-up concept store.

XP Amsterdam


Afgelopen week ging reisplatform XP Amsterdam de lucht in. XP Amsterdam, wat staat voor eXPerience Amsterdam, is een website voor reizigers die een trip naar Amsterdam willen plannen, maar eigenlijk niet weten waar ze precies heen moeten. Waar moet je slapen, wat zijn de hotspots en waar vinden de leukste exposities en festivals plaats? XP Amsterdam geeft reizigers naar én in Amsterdam de informatie die ze nodig hebben, maar zelden op één plek kunnen vinden. Een tof initiatief!

Ja, ik wil – WINACTIE


In Ja, ik wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Kortom, Ja, ik wil! staat garant voor heerlijk vermaak deze herfstdagen. En extra leuk: wij mogen 2×2 kaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is een comment achter te laten onder deze post. We nemen per mail contact op met de winnaars.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte