Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

21/07/2015

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

The Hoxton hotel


Als je geen grote reisplannen hebt deze zomer, is het toch lekker om af en toe een weekendje ertussenuit te gaan en nieuwe hotspots te ontdekken in eigen land (en stad). Bijvoorbeeld in het net nieuw geopende The Hoxton op de herengracht in Amsterdam. Het hotel telt vijf verdiepingen en 111 kamers en is daarnaast een perfecte locatie voor lunch of borrels met vrienden. Let’s go!

Parrot Bebop Drone

Parrot Bebop Drone
Er komen steeds meer gave gadgets op de markt om reizen nog mooier vast te kunnen leggen. En laat ik nou gek zijn op reizen én gadgets. Het nieuwste speeltje om te testen; een Drone. Niet echt een meisjesding, hoor ik vaak en nog best lastig om te besturen. Dus nu ben ik flink aan het oefenen geslagen met de Parrot Bebop Drone. Zowel het vliegen als filmen/foto’s maken moet ik nog even onder de knie krijgen, maar zodra er iets toonbaar is, zal ik dat hier zeker delen.

Karvan Cevitam Go


Een echte waterdrinker ben ik niet, ik vind het te saai van smaak. Zonder bubbels of schijfje citroen moet ik echt moeite doen. Daardoor merk ik vooral op reis dat ik veel te weinig drink. Nu zijn er de handige Karvan Cevitam Go flesjes, die in je handtas en zelfs handbagage mee kunnen. Ik moet toegeven dat ze erg prijzig zijn, maar sinds ik ze heb ontdekt merk ik dat ik meer drink. En dat is toch prettiger dan hoofdpijn of dorst!

Smkmrkt Labyrinth


De Nijmeegse zomerfeesten zijn over het algemeen niet echt aan mij besteed, maar af en toe zit er een evenement tussen waar ik wel ontzettend bij van wordt. Neem bijvoorbeeld Smkmrkt labyrinth; zeven dagen lang ambachtelijk eten, lekkere dranken en een uitgebreid muzikaal programma. Dans aan de Waal op de warme klanken van opkomende bands en een keur aan top dj’s en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht! Heel tof en zeker een aanrader als je in de buurt bent.

Envaya Bluetooth speaker

Envaya Bluetooth speaker
Alweer een tijdje geleden mocht ik de Envaya Bluetooth speaker testen. Hij ging mee in mijn koffer naar Italië, waar ik tussen de kooklessen en Toscaanse heuvels genoot van mijn eigen muziek. Daarna bleef hij vooral in mijn huis staan; geweldig geluid, eenvoudig te bedienen, maakte automatisch verbinding via Bluetooth zodra er een gekoppelde iPhone in de buurt was en de oranje achtergrond past perfect in mijn interieur. De frontjes kun je overigens wisselen. Enige nadeel; voor mij te zwaar en groot om mee op reis te nemen. Zeker als ik alleen met handbagage reis is het al een behoorlijk gepuzzel. Wel ideaal als je met de auto op reis gaat, dan is er plek zat en ben je verzekerd van goed geluid tijdens zowel de reis er naar toe als in je hotelkamer. Want de kwaliteit van de speakers daar, als ze er al zijn, is vaak niet om over een huis te schrijven. Of ik ‘m de €199 waard vind? Ja, ik zou ‘m qua design en geluid graag in mijn huis hebben staan. Als travel gadget blijf ik dan toch bij de Jawbone Mini. Die past zelfs in m’n schoen.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!