5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Het Nationaal Ballet op fashionweek

David Laport Film groot formaat4
Deze zaterdag presenteert ontwerper David Laport in samenwerking met filmmaker Mathieu Gremillet en Het Nationale Ballet zijn Spring/Summer collectie 2015 tijdens het event Fashion & Ballet in de Koepelkerk in Amsterdam. De inspiratie voor de collectie van Laport komt voort uit zijn fascinatie voor de insectenwereld. Filmmaker Mathieu Gremillet creëerde samen met choreograaf Juanjo Arques en twee danseressen van Het Nationale Ballet een korte film & performance waarin de collectie en dans samenkomen. Super tof!

Bijzondere hotelovernachtingen

hotel-buiten
Voor gasten van Logis Hotels wordt het in de toekomst mogelijk om te overnachten in een stacaravan, boomhut of transparante bol in de natuur. De hotelketen voegt in de komende twee jaar namelijk hele toffe, nieuwe, bijzondere soorten accommodaties toe. En naast stacaravans, boomhutten en bollen in de natuur wil de hotelketen ook overnachtingen in villa’s, appartementen en bed-and-breakfasts gaan aanbieden. Yes!

Original Superstar


Vanaf gisteren is dé klassieke musthave #OriginalSuperstar van Adidas Originals voor elke sneaker liefhebber verkrijgbaar. De Superstar is door Adidas voor het eerst gelanceerd in 1969, maar maakte vorig jaar zijn comeback aan de voeten van menig modeliefhebber. Eindelijk fashionable op je strepen staan!

Copper Delight

tom-dixon
Tom Dixon heeft nieuwe stukken toegevoegd aan zijn collectie en die zijn niets minder dan prachtig. Er is veel gebruik gemaakt van glas en koper en dat maakt ieder object een lust voor het oog. Daarnaast maakt het mij, met mijn zwak voor alles wat koperkleurig is, natuurlijk tot over mijn oren verliefd. Ik ben dan ook vastberaden om dit weekend een kijkje te gaan nemen bij de expo op Maison d’Object in Parijs!

Around the world

koperkleurige-wereldkaart
Nog één dingetje in de categorie koperkleurig dan: deze wereldkaart. Bij toeval kwam ik ‘m tegen op Etsy en sindsdien krijg ik dit stukje muurversiering niet meer uit mijn hoofd. Een must-have!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte