5 Delights

Five Delights

five-delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Original Long Drink

Adriaan ontdekte Original Long Drink tijdens een saunabezoek met zijn kersverse Finse schoonouders. Original Long Drink werd terug in Amsterdam ritueel beproefd door goede vrienden en met name bij een van hen, Hugo, ging hetzelfde lichtje branden als bij Adriaan; waarom hebben wij dit drankje niet in Nederland? Het heeft vervolgens even geduurd om de Finnen te overtuigen, brouwer Hartwall geeft zijn kroonjuweel niet zomaar in vreemde handen, maar sind de zomer van 2012 is Nederland dan ook een kersverse importonderneming in Finse pleziertjes rijker. En ik moet eerlijk toegeven dat het nog steeds één van mijn favoriete drankjes is. Momenteel verkrijgbaar bij Albert Heijn.

J.D. William’s


Afgelopen januari openden eigenaren Daniel en Michelle Watss J.D. William’s Whiskey Bar in hartje Jordaan. Een whisky-walhalla voor de liefhebber; een bar waar niet alleen klassieke whisky’s worden geschonken, maar er ook een focus ligt op het maken van unieke whisky cocktails. Of je nu dus een ervaren whiskydrinker bent die voor een zeldzame Schotse single malt komt óf een plek zoekt om voor het eerst whisky te proberen, J.D. William’s is waar je moet zijn. En ze hebben er ook nog eens heerlijk Koreaans finger food!

Going Solo

ELLE-going-solo
In de ELLE van deze maand staat een artikel over op reis gaan in je eentje. Bij mij is het iets groots wat al lang op mijn bucketlijst staat, maar waar het nog steeds niet van gekomen is. Sinds afgelopen maand ben ik eindelijk écht plannen aan het maken. En hoewel het één van mijn grootste dromen is, is het tegelijk ook één van de allerengste dingen die ik tot nu toe ooit gedaan heb. Extra fijn dus om te lezen hoe anderen hier tegen aankijken. Je leest het artikel op Blendle.

&Tomeato Burger

tomeato-ongewoon-lekker
Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor bijzondere lanceringslunch. Vanaf deze week is namelijk de vers bereide &Tomeato Burger van &samhoud food verkrijgbaar bij AH to go en ter ere daarvan hebben ze een hele toffe campagne gelanceerd rondom het motto #ongewoonlekker. De &Tomeato Burger is een unieke burger die de beleving geeft van een normale burger, maar gemaakt is van tomaat, dus zonder vlees. Beter voor jezelf en beter voor het milieu! En als je nu je #ongewoonlekker eetmoment deelt op social media maak je dagelijks kans op een diner voor twee bij &samhoud places streetfood. De allerbeste inzending wint een reis naar Parijs, de culinaire hoofdstad! Hoe tof!

WIN – Moët & Chandon cadeau

IMG_7973
Je kent ze vast wel, de witte Moët Ice glazen die voorbij komen op leuke borrels en evenementen. Ze zijn niet te koop in de winkel en daardoor extra exclusief, maar ik mag vandaag een leuk pakket weggeven! Om kans te maken op 2 glazen, een witte koeler en een canvas Moët & Chandon kussentje hoef je alleen maar even een reactie achter te laten onder deze post. Win win win! (Perfect voor boottochtjes!)

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)