5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Half Acht

pop-up-half-acht-amsterdam
Amsterdam is weer een pop-up concept rijker! Van 30 april tot en met 30 mei opent op de Prinsenstraat nummer 10 het pop-up restaurant ‘Half Acht‘. De naam slaat op de tijd waarop het eerste voorgerecht geserveerd wordt en waarop je dus moet zorgen dat je binnen bent. Ze hanteren een ‘wat de pot schaft’-principe met bijzonder, lekker, eerlijk en betaalbaar eten in een ongedwongen sfeer, dus ik ben heel benieuwd!

Palladium Explorer Series


Palladium lanceert dit seizoen de “Explorer Series”, een serie video’s die je meeneemt naar onontdekte plekken in steden over de hele wereld. Het merk heeft verschillende influencers gevraagd hun fascinatie voor hun stad op eigen manier uit te beelden, door middel van film en fotografie. Na “Rotterdam met Philip Powel”, één van de eerste video’s, staan onder andere Johannesburg, Berlijn en Hong Kong nog op de planning.

Rosé impérial tie-for-two

moet-chandon
Dat ik gek ben op champagne is natuurlijk bekend, maar ik word extra blij van leuke verpakkingen, mooie aankleding en speciale edities. De Tie-for-Two Collectie van Moët&Chandon bevat naast een fles van de beroemde Moët Rosé Impérial een gepersonaliseerd boekje en een elegante flûtehouder in de vorm van de iconische strik. Perfect voor een girls night out!

Ace & Tate

ace&tate
Hier hoef ik niet zo heel veel over te vertellen. Per toeval stuitte ik op de nieuwe Capsule Collectie van Ace&Tate en sindsdien ben ik helemaal fan. Ik moet mezelf streng toespreken dat ik maar één van de modellen op mijn verlanglijstje mag zetten, want WAUW: wat een must-haves!

Brainy Days

brainy-days-pop-up-store
Nog één pop-up dingetje dan: de winkel Brainy Days. Je vind er mooie producten van geweldige kwaliteit en originele cadeautjes, prachtige sieraden en kaarten met leuke quotes. De winkel blijft een half jaar, dus tijd genoeg om er een keertje binnen te wippen. Extra leuk: Brainy days geeft om de drie maanden een online interactief magazine uit! En wie de deur niet uit wil kan ook terecht op de webshop.

Wat zijn jouw delights voor deze week?

Sabine de Witte