Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

04/06/2015

five-delights
In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Gelnagels


Yes, een nieuwe beautyfavoriet! Ik werd door verschillende mensen al getipt over semi-gelnagellak, maar heb het nu voor het eerst getest op reis. Magisch! Gelnagels zonder het gedoe en de wachttijd, mét het gemak van 3 weken niet naar je nagels om kijken. Perfect voor frequent travellers zoals ik.

ShakingSupper

Schermafbeelding 2015-06-03 om 22.46.40
Het is inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken; ShakingSupper, de avond waarbij Amsterdams bekendste vrouwelijke bartender Tess Posthumus samen met chef Joey de Vries van de Supperclub eens per kwartaal een uniek 5-gangen food & cocktail pairing menu serveren. Supperclub gaat na bijna 20 jaar verhuizen en dat betekent dat op donderdag 11 juni een bijzondere en laatste editie van ShakingSupper plaats zal vinden in de Supperclub in de Jonge Roelensteeg.

Beauty Pillow


Iedereen kent wel het sprookje van Doornroosje waarin de schone slaapster wakker wordt gekust. Na jaren te hebben geslapen, ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Geen slaapvouwen, een gladde huid en het haar in model. Met de Beauty Pillow bereik je schijnbaar hetzelfde resultaat. De kussens zijn van satijn en door de fijne, gladde structuur behoudt haar en huid zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Het belooft een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten, ik ben benieuwd!

Juice Brothers


Ik schreef er al eerder over; Juice Brothers, waar je iedere dag terecht kunt voor verse sapjes vol vitaminen, mineralen en enzymen, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Niet alleen heerlijk als je toe bent aan een shot gezondheid, maar ook gewoon perfect als quick-stop tijdens een werkpauze. Mijn grootste favoriet is de Matcha Morninga mix, die moet je proberen als je in de buurt bent!

Ron Gastrobar Oriental


Yes, sterrenchef Ron Blaauw is aan een nieuw avontuur begonnen. Naast zijn succesvolle restaurant Ron Gastrobar en The Fat Dog, is nu zijn nieuwe culinaire hotspot Ron Gastrobar Oriental open om Amsterdam te verwelkomen! Het idee? De traditionele Chinese keuken, maar dan hoogwaardig en verrassend, uitgeserveerd in een contemporain en ontspannen interieur of zoals Ron het zelf zegt: ‘Ik wil de juiste combinatie maken tussen een buitengewoon goede Chinese keuken en de juiste sfeer. Ik wil Amsterdam verrijken met een levendig oriëntaals restaurant.’ Ik heb al mogen proeven van de heerlijke keuken van Ron Gastrobar Oriental en ik raad een bezoekje zeker aan!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!