Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

01/07/2014

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Matter of Material

matter-of-material
Afgelopen maand is er een nieuwe designwinkel geopend: Matter of Material. De winkel, net om de hoek van de Spiegelstraat, presenteert een selectie van hedendaags vakmanschap en toegepaste kunst van ontwerpers als Christien Meindertsma, Studio Job en Hella Jongerius. Zoals de naam al aangeeft ligt het nadruk op het materiaalgebruik en de herkomst ervan. Erg tof voor interieurinspiratie!

Leeuwen


Wel of geen voetbal, dit filmpje is en blijft zo super impressive. Die man, dat pak, de leeuwen! Wauw, ik krijg hier spontaan reiskriebels van.

Coffee Concepts

10338734_586296688144018_2986126684401346253_n
Dit is leuk! Een marketing en communicatie bureau met heerlijke koffie, verse sappen en een prachtige galerie. Bij Coffee Concepts kun je dus niet alleen voor zakelijk contact met een marketing en communicatiebureau terecht, maar ook als je een hotspot zoekt om gezellig bij te kletsen met vriendinnen of als je een hippe galerie wil bezoeken. Een unieke drie-in-één formule die ook nog eens super tof is uitgevoerd!

Cocktails in Curacao

santa-barbara
Sunshine Reggae! De zomer barst bijna los en welk drankje past er dan het best bij zon, zee en strand? Dat is uiteraard de cocktail! Op Curaçao is het iedere dag zomer en bij Santa Barbara Beach & Golf Resort, dat ik eerder al noemde als travelwish, kun je genieten van de lekkerste cocktails van het eiland. Iedere dag is er een ‘Special Cocktail of the Day’ en wordt er een speciale twist gegeven aan de bekende en populaire Mojito met een ‘Flavor of the Day’ ingrediënt, dus dat lijkt me een goede reden om deze travelwish nog maar eens bovenaan mijn lijstje te plaatsen.

Handz

handz
Deze Etsy shop kwam ik toevallig tegen op internet en ik ben meteen hartstikke fan! Bij Handz bestel je super toffe retroposters met quotes of grappige afbeeldingen. Een makkelijke manier om je huis te versieren of leuk om cadeau te doen!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!