5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Akasha

akasha
Jezelf summerproof (laten) maken wordt bij het Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium hotel echt een dagje relaxen. Vorige maand werd Akasha door Vogue NL bijvoorbeeld nog uitgeroepen tot een van de De Beste Manicures & Pedicures Van Amsterdam. Hét recept voor prachtige zomerhanden en –voeten + een buitegewoon moment van ontspanning is de OPI Flower Nail Therapy. Een speciale combinatie van een manicure en pedicure behandeling inclusief toegang tot Akasha Spa met daarbij een klein cadeautje bij vertrek. Let’s go!

Vincent Fournier

B0034P 0013
In september zal de Ravestijn Gallerie de fotoserie ‘Space Project’ van Vincent Fournier exposeren en dat is meteen de eerste keer dat de foto’s in Nederland te zien zijn. Een echte must-go dus!

Kleine Nixon

nixon
Perfect voor de zomer, deze kleine kleurrijke horloges van Nixon! Je kunt er zelfs twee of drie om één pols dragen voor een leuk effect of je kunt bij iedere outfit een passende kleur kiezen. Simpel en minimalistisch, maar in opvallende knalkleuren; een must-have!

I like Local

http://vimeo.com/97097541
Vorige week heeft de social travelwebsite I like Local haar internationale platform in Nederland gelanceerd en dat is goed nieuws! I Like Local biedt “locals” in Azië namelijk de mogelijkheid om geld te verdienen door hen aan reizigers te koppelen die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen. Ga bijvoorbeeld vissen met een visser in Sri Lanka, help mee op een organische fruitboerderij in Nepal, logeer bij een familie in Thailand of ervaar het leven in de sloppenwijken van India als vrijwilliger.

Museumpleinticket

museumpleinticket
Het Rijksmuseum, Stedelijk Museum Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw, Koninklijk Concertgebouworkest en Van Gogh Museum lanceren gezamenlijk het Museumpleinticket. Een ticket dat gegarandeerde snelle entree tot de drie musea aan het Museumplein biedt plús toegang tot een concert naar keuze in Het Koninklijk Concertgebouw.

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte