5 Delights

Five Delights

15/04/2014

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Louis Vuitton

elle-michelle-williams-2-blog
De lentecampagne voor de Louis Vuitton accessoires maakt me super vrolijk (en hebberig 😉 ). De tassen zijn uitgebracht in frisse, maar klassieke kleuren en vooral de reiskoffers en de beige tas lijken opeens onmisbaar in mijn garderobe. Ik heb ze meteen toegevoegd aan mijn wish-list!

NYC x Design


NYCxDESIGN is het jaarlijkse designfestival van New York, waar een hele rits aan activiteiten onder vallen die liefhebbers ontzettend enthousiast maken. Er komen gerenommeerde designinstellingen, retailers, fabrikanten, ondernemers, curatoren, leraren, uitgevers en natuurlijk ontwerpers aan bod en er zijn tentoonstellingen, beurzen, lezingen, productlanceringen en openhuizen bij ateliers. Het festival vindt plaats van vrijdag 9 mei tot dinsdag 20 mei en is zeker een bezoek waard als je in de stad bent!

Treatwell

treatwell
Treatwell is een boekingsite voor welnessbehandelingen. Je kunt er terecht voor massages, pedicure of manicure, een behandeling bij de schoonheidsspecialiste of voor bijvoorbeeld een kappersafspraak. Je vind heel makkelijk salons en bedrijven in de buurt en kunt zelf online reserveren op een tijd die jou uitkomt. Heel handig en tijdbesparend dus. Extra leuk vind ik het om een tegoedbon van Treatwell cadeau te doen. Zo kun je iemand een heerlijk ontspannen welnessmoment cadeau doen, maar heeft diegene zelf nog wel enorm veel keuzevrijheid.

COS x Nendo

COS-Nendo
Dit jaar was de derde keer dat COS deelnam aan de Salone del Mobile in Milaan. Het merk werkte dit keer samen met de Japanse designstudio Nendo, een studio die bekend staat om haar praktische, minimalistische ontwerpen. Het resultaat zijn producten en kleren die tijdloos en clean, maar tegelijkertijd echte eyecatchers zijn. Alles is verkrijgbaar via de webshop van COS.

Fjällräven no. 21

rugzak-fjallraven
Behalve een designertas, zoals die hierboven van Louis Vuitton, is een goede rugzak voor mij ook een onmisbaar accessoire. Zeker op de wat avontuurlijkere bestemmingen is het fijn om je handen vrij te hebben en goed voorbereid op pad te kunnen gaan. De Rucksack No. 21 van Fjällräven is daarom perfect: mooi, maar vooral erg praktisch. Je kunt er je laptop in kwijt en er zit een speciaal vakje in dat je thermosfles rechtop houdt. Een must-have!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte