5 Delights

Five Delights

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Monocle Travelguides


Monocle is één van mijn all time favorieten en je ziet ze daarom wel vaker voorbij komen hier. Een extra vermelding waard nu; bij Mendo kun je 4 Monocle travelguides aanschaffen voor maar €55. Zelfs als je geen reisje gepland hebt staan zijn ze de moeite waard om in je kast te hebben, gewoon om op een luie zondag door heen te bladeren of om bij weg te dromen. Heerlijk.

Motel One Amsterdam


Betaalbaar overnachten in een Amsterdams designhotel? Het kan vanaf vorige week in Motel One Amsterdam. De eerste Nederlandse vestiging van de Duitse budget designhotelketen telt 320 kamers en ligt tegenover beurs- en congrescentrum RAI. De One Lounge wordt in elk hotel met lokale thema’s uitgedost; in Amsterdam zie je in het interieur overal fietsen, tulpen en de Amsterdamse grachtenpanden terugkomen. Tof!

Oilily Collectie


Wie bij Oilily alleen nog denkt aan schattige jurkjes heeft het mis, ze hebben namelijk een prachtige collectie waar ik enorm hebberig van word.

Spotify Discover Weekly én Spotify Karaoke

spotify discover weekly
Screen Shot 2015-08-03 at 13.01.25
Spotify lanceert regelmatig nieuwe functies. De ene keer met veel tamtam, andere functies moet je soms zelf ontdekken. Zo stuitte ik vorige week op de nieuwe lijst in Browse: Discover Weekly. Nieuwe muziek gebaseerd op jouw voorkeuren. Ik vind het super leuk om zo nieuwe muziek te ontdekken. Leuk dat ze ook de lay-out hebben gepersonaliseerd; je profielfoto met een spotify laagje.
Behalve Discover Weekly werd ik ook getipt over de Lyrics. Deze optie maakt teksten eindelijk juist zingen, mama appelsapjes vinden én karaoke op je laptop mogelijk. Oh yeah, sing a long met Britney, de Spice Girls of Anita Meyer! Deze functie vind je naast de aflooptijd en de que functie onderin.

Lady Speed Stick 5-in-1

lady-speed-stick
Over 2 weken vertrek ik naar tropisch warm Singapore. Door mijn reizen heen heb ik inmiddels een aantal favoriete producten verzameld, die je eerder niet in Nederland kon krijgen. De Lady Speed Stick deodorant was er 1 van. Mijn zusje nam er eentje mee uit San Francisco, ik kocht ze zelf op Curaçao en in Turkije. Nu is deze magische deodorant ook gewoon in Nederland te koop en eenvoudig online te bestellen bij ExclusiveScents. Waarom deze zo goed is? Ik heb al meerdere deodorants geprobeerd en deze zorgt bij mij echt het langst voor klotsvrije oksels, voorkomt nare luchtjes en laat echt geen witte strepen achter. Ik probeer nu de 5-in-1, hiervoor gebruikte ik altijd de Powder Fresh. Om mijn liefde voor deze fijne deodorant met jullie te delen, mag ik nog 2 sticks weggeven. Een 5-in-1 en een Lilac. Wil jij deze deodorant graag proberen? Laat een comment achter, geef je e-mailadres op en welke je voorkeur heeft. Aangezien het donderdag weer 30 graden wordt, is een goede deodorant met deze temperaturen geen overbodige luxe!

Sabine de Witte