5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Hotel Not Hotel

hotel-not-hotel
Hotel Not Hotel is een nieuw hotel in Amsterdam en een erg bijzonder concept. Je slaapkamer is daar niet zo maar een kamer, maar een waar kunstwerkje op zichzelf. Alle kamers komen uit op dezelfde grote ruimte in het midden van het hotel, die de sfeer ademt van een soort kunstzinnige woonkamer. Dit hotel staat sowieso op mijn to do list!

Hard Graft Ocean

ocean
Het merk Hard Graft heeft een limited edition collectie gemaakt genaamd ‘Ocean’. Prachtige leren accessoires in diepblauwe kleuren.

Citroenmaand

citroen-maand
Mei is de beste maand om in het Italiaanse Sorrento citroenen te oogsten en te genieten van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte citroenplantages. Het limoncello merk Villa Massa brengt een ode aan dit oogstseizoen door mei als de ‘maand van de citroen’ uit te roepen, geen slecht excuus om jezelf in de zomerzon te verwennen met een glas met het gele drankje!

Sportief Filippa K

filipa-K
Ik ben zelf niet echt een fanatieke sporter, maar mooie sportkleding helpt me toch een beetje over de streep. De Soft Sport Collectie van Filippa K is dan ook echt om hebberig van te worden: extreem draagbare ontwerpen in mooie stoffen en stijlvolle kleuren.

Here, There, Everywhere

droog-here-there
Het land der koffietafelboeken is weer een prachtig exemplaar rijker: ‘Here, There, Everywhere’. Het boek, gepubliceerd door Droog, neemt je mee naar verschillende plekken in de wereld door middel van allerlei bijzondere designprojecten. Prachtig vormgegeven en vol met informatie is dit zeker een must-have!

Wat zijn jouw delights voor deze week?

Sabine de Witte