5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Zak papier

papieren-zak
Super handig om kleine dingetjes in op te bergen, bijvoorbeeld op je bureau, zijn deze papieren zakken. Mooi vormgegeven en volledig van recycled papier gemaakt. Helaas zijn de paper bags zo populair dat ze op dit moment uitverkocht zijn, maar ze staan in ieder geval alvast op mijn verlanglijstje!

Groene Smoothie Boek

groene-smoothie-boek
Groene smoothies zijn natuurlijk al langere tijd helemaal hip. Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Met Het Groene Smoothie Boek, dat in Oktober verschijnt bij Kosmos, kun je als beginnende smoothiedrinker een hoop inspiratie opdoen. De 30 recepten zijn simpel, lekker én gezond. Ze verbeteren je huid, stoelgang, immuunsysteem, energielevel, bloeddruk en concentratie, dus kom maar op!

Wonderolie

marie-stella-maris
Al eerder vertelde ik jullie over de prachtige skincare lijn van Marie Stella Maris en nu heb ik daar een kleine aanvulling op. Zelf probeerde ik namelijk de Jojoba Olie en ik was meteen verkocht! Het helpt perfect tegen wondjes, pukkeltjes, bultjes en andere narigheden op je huid, is niet vet en zorgt dat je er weer heerlijk zacht en stralend bij loopt. Een aanrader!

Massage Boutique

salon-b-massage
Sinds deze zomer heeft de “Massage Bouttique” in de B Beautyzone haar deuren geopend en kun je bij Salon B Amsterdam Centrum niet alleen terecht voor de most beautiful hair you’ve always wanted maar ook voor de heerlijkste massages! Yes! Heerlijk om jezelf cadeau te doen tijdens drukke werkweken of na een stressvolle maand. En extra leuk: Speciaal voor de opening loopt er t/m 31 augustus een welkomstactie waarbij je voor een massage naar keuze van 60 min nu € 50,- betaalt.

Pinterest

pinterest-sabine-de-witte
Nu ik het onwijs druk heb met allerlei projecten (en omdat ik niet rook), geldt pinterest een beetje als mijn rookpauze, haha. Als het buiten regent en ik even mijn hoofd leeg moet maken, vind ik het heerlijk om plaatjes te pinnen van prachtige interieurs, mooie reisbestemmingen en inspirerende quotes. Ook mijn verlanglijstjes houd ik bij op pinterest en zelfs de films die ik nog wil kijken pin ik op mijn denkbeeldige prikbord. Heerlijk!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte