5 Delights

Five Delights

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Yoga in Sardinië


Nu ik zelf eindelijk een yogales gevonden heb die bij me past, valt mijn oog stiekem ook steeds vaker op yoga getaways van meerdere dagen. September lijkt me hier de perfecte maand voor, dan kun je na de komkommertijd weer even resetten en fris de winter in. Casa di Yoga organiseert zo bijvoorbeeld van 12 tot 19 september een yogatrip in Sardinië, waar het dan nog heerlijk weer is en waar je naast dagelijks twee yogalessen ook verwent wordt met verse sapjes en heerlijk gezond eten. Een travelwish!

KOBO Lotta


KOBO uit New York komt met een nieuwe collectie: Lotta. Deze collectie pure, met de hand gemaakte geurkaarsen bevat de hoogste kwaliteit aan geuren en essentiële oliën en is gestoken in prachtige verpakkingen van de hand van de Zweedse designer Lotta Jansdotter. KOBO Candles zijn handgemaakt van pure soja en dus beter voor het milieu en de gezondheid, maar behalve dat ruiken ze vooral ook super lekker.

De Kersentuin


De aannemer heeft het pand verlaten, de meubels zijn geleverd, de keuken is opnieuw ingericht, de glazen zijn opgepoetst en het nieuwe team is compleet. Kortom, de nieuwe Kersentuin is bijna klaar om haar deuren te openen. Ik mocht afgelopen week al komen voorproeven en ik ben nog steeds onder de indruk van de kleine gerechtjes met uitgesproken smaken en pure producten. De officiële opening staat gepland op 10 september, ik kan niet wachten.

Snapper 110


De masterchocolatiers van Australian zijn jaren op zoek geweest naar de heilige graal onder de chocoladerepen: Een chocoladereep met een onmogelijk hoog cacao percentage van maar liefst 110%.. Door eindeloos te experimenteren met de beste natu­urzuivere ingrediënten, de puurste cacao, hebben ze uiteindelijk een manier gevonden om dit onmogelijke mogelijk te maken. Het resultaat is een heerlijke romi­ge chocoladereep boordevol natuurlijke ingrediënten, zoals stevige stukjes amandelnougat, zachte karamel en een snufje zeezout en een totaal cacaopercentage van maar liefst 110%! Hiermee speelt Australian in op de trend om bewust te leven én toch te kunnen genieten van jouw DDOC (daily dose of chocolate 😉 ).

100% Hong Kong


100% komt met een nieuwe reisgids; 100% Hong Kong. Zes wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens local Annemarelle van Schayik. In 2008 vertrok Annemarelle naar Hongkong voor de bachelor Chinese Studies. Door haar studie leerde ze de stad, de taal en de cultuur goed kennen en met vriendinnen ging ze in de metropool op zoek naar de leukste adressen voor 100%. Het resultaat: bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte