5 Delights

Five Delights

five-delights
In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Zazzy


Zazzy is een 3D jewelry design academy. Je kunt hier je eigen ontwerp maken en zo je persoonlijke sieraad creëren, helemaal zoals jij wilt. Deze wordt dan 3D geprint in verschillende materialen, maar net wat jij kiest en mooi vindt. Ben je niet zo creatief, zoals ik? Dan kun je kiezen uit de ontwerpen van anderen. Of, verrast worden door Zazzy en je eigen uilenlogo in 3D in de brievenbus vinden. Super tof concept, origineel cadeau (toevallig mensen in je omgeving die geslaagd zijn of afstuderen?) en lekker persoonlijk dus origineel.
Voor de echte uilen- en YourAmbassadrice fans, je kunt de uilenketting hier kopen. En ik kan uit ervaring zeggen dat het een goede reismaat is!

Agropośta


Guilty; ik neem mijn eigen theezakjes mee op reis. Dat niet alleen, de laatste tijd nam ik zelfs een flesje citroensap mee. Ik ben niet zo’n waterdrinker en vergeet tijdens mijn uren slenteren daardoor regelmatig genoeg te drinken. Een tijdje geleden kwam ik de zakjes van Agropośta op een event tegen en vandaag lagen ze in mijn brievenbus. Perfect om mee te nemen op reis en daar mijn eigen (ijs)limonade te maken. Verkrijgbaar in de smaken citroen, salie, vlierbloesem, framboos en lavendel. Vooral die laatste maakt me erg nieuwsgierig. Super leuk ook om virgin cocktails van te maken op een tuinfeestje. Je lengt de zakjes aan met water en ijs, wat garnering er bij et voila. En je moet toegeven, de zakjes staan super leuk als decoratie! Post uit de natuur, want alle ingrediënten zijn natuurlijk, dus ook nog health & bikini proof. Deze gaan volgende week mee op reis!

Gathershop x AllthingsbyFemme x Greengiving = Wavesforwater Nepal

nepal-charity-bag
Gathershop is mijn favoriete winkel voor leuke cadeautjes etc. O.a. de kaarten van Allthingsbyfemme worden daar verkocht en gretig door mij afgenomen. Voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal heeft Gathershop de handen in één geslagen met de ontwerpster en Greengiving en een canvas tas ontworpen. De opbrengst van de tas gaat volledig naar Waves for Water in Nepal. Schoon drinkwater is nu natuurlijk een first need. Je kunt de tas voor €15 in de winkel of online kopen.

Estée Lauder BronzeGoddess

bronzegodess
BronzeGoddess is zo’n heerlijke lijn producten van Estée Lauder voor de zomer. Wie wil er nou niet mooi gebronsd zijn, ook al laat de zomer ons nog een beetje in de steek? Ik kreeg het prachtige oogpalet en de crème blush uit deze collectie en vooral van die laatste ben ik fan. Hoe oldschool was ik nog met mijn poeder? Smeert lekker, blijft lang zitten en geeft een geweldige gezonde gloed op je wangen! Weten jullie meteen mijn beauty geheim van deze zomer 😉 Ook de nagellak is helemaal mijn ding, ik ben gek op rosegoud en dit staat helemaal prachtig bij een bruine huid en mijn rosegouden sieraden.

Ace & Tate Van Woustraat


Dat ik fan ben van Ace & Tate is wel duidelijk. Inmiddels bestaat mijn verzameling uit 4 brillen, 2 gewone brillen en 2 zonnebrillen. Vorige week kreeg ik de Kat Space Oddity en vandaag liet ik deze bijstellen bij de nieuwe shop op de Van Woustraat. Hier hebben ze de hele collectie brillen om te passen, kun je een oogmeting doen en je online bestelde brillen dus laten bijstellen. Ze zitten er in ieder geval tot augustus. Alle info over de winkel als openingstijden en afspraken staan hier.
Om mijn liefde voor Ace & Tate nog meer met jullie te delen, geef ik een giftcard ter waarde van €25 weg. Ben jij toe aan een nieuwe bril of wil je graag deze zomer met een nieuw exemplaar op je neus rondlopen? Laat een comment achter!
En misschien beland de Capri deze zomer spontaan nog in mijn shopping mandje 😉

The Go-Giver

the-go-giver
Ja dat is tip nummer 6. Ik ben geen held met cijfers, maar tellen kan ik wel. Toch wil ik jullie deze niet onthouden. Het boek The Go-Giver kwam toevallig in mijn handen. Hoewel, dat bestaat niet, begreep ik na het in 1 ruk uitgelezen te hebben. Het boek is niet nieuw, maar juist in deze tijd vond ik het een enorme eye-opener. Het gaat over een man die snel een deal moeten binnen halen om zijn doelstelling te halen, anders is hij bang dat hij uit het bedrijf wordt gegooid. Via via komt hij in contact met de man die ‘het geheim’ achter succesvol zakendoen weet. Je reist met hem mee door de 5 belangrijke lessen in het boek. De conclusie is eigenlijk als volgt; gun, geef en sta open om te ontvangen. Zijn lessen in mijn woorden. Ik was ontroert en geraakt, want daar geloof ik in. Ik hoef niet iets terug als ik iemand kan helpen, als ik een persreis waarop ik niet mee kan door kan geven, talent uit kan lichten etc. Gunnen en geven, daar geloof ik in en dan komt karma wel terug. Door zo in het leven te staan heb ik mensen om me heen verzameld die dat waarderen, die ook zo denken. Geen weegschaal, geen lijstjes, geen track list. Gulle mensen die met liefde iets voor een ander doen, zonder dat ze daar per se zelf beter van worden op dat moment. En als je dat wel wilt, bedenk je dan eens waar een ander behoefte aan heeft en spring daar op in. Komt meteen heel spontaan en attent over. Aanrader, als je het gevoel hebt dat je even vast loopt.

Het boek koop je door op het plaatje te klikken:

Sabine de Witte