5 Delights

Five Delights: reisinspiratie

15/12/2016
five delights kamermeisjes

Weer Five Delights die mij op deze grauwe grijze mistige dag gelukkig maken en ‘toevallig’ hebben ze allemaal een reishaakje, reisinspiratie dus! Verruil je de koude Nederlandse winter binnenkort voor zonnigere oorden, dan zijn deze 5 reisinspiratie delights voor jou! Want reisinspiratie en tips kun je nooit genoeg krijgen!

Nada


Op reis let ik niet op wat ik eet, maar ervoor en erna als het even kan wel. En onderweg. Onlangs leerde ik Nada Nothing Added kennen, diepgevroren fruit zonder toevoegingen. Geen suiker, smaak- of kleurstoffen dus. In kleine handzame zakjes, dus ideaal in je handbagage. Als je het mij vraagt de perfecte vliegtuigsnack! Verkrijgbaar ik de smaken aardbei, appel en perzik.

Uniqlo jas

 photo uniqlo-down-jacket_zpsqa7cnoqw.jpg
Wisselend weer, de naderende kou, ijzige nachten, dat zijn vaak extra uitdagingen tijdens het inpakken. Een windjack is vaak een uitkomst, maar bij echte kou moet daar toch weer een dikke hoodie bij en dan is reizen met alleen handbagage vaak lastig. In Berlijn ging ik eindelijk overstag, nadat het al meerdere malen als travel essential werd bestempeld. De Uniqlo Ultra Light Down jackets zijn lichtgewicht, van dons dus heerlijk warm en verkrijgbaar in allerlei hippe of klassieke kleurtjes. Bij de jas krijg je een hoes, zodat je hem als een soort mini-slaapzak mee kunt nemen. Wel de warmte, niet de ruimte dus. Best Buy van het jaar, serieus! Ook handig op de golfbaan, tijdens het schaatsen, fietsen en andere activiteiten.

Kreukvrije heren overhemden


YourAmbassadrice heeft verrassend veel mannelijke lezers, dus deze is speciaal voor de 40% van jullie. Een overhemd is onmisbaar op reis, soms een zakelijk kwaad, maar on the go vaak voor leuke of speciale aangelegenheden waarbij je toch iets netjes aan moet. Maar stop een overhemd in een koffer en de meesten komen er gekreukt uit. Dan kan je hem net zo goed niet aan trekken! Nou kun je er best op rekenen dat hotels een strijkijzer hebben, maar het laatste waar je over na wilt denken als je lekker een weekendje weg bent is of je je overhemd wel kunt strijken. En wat een hassle als er dan toch geen strijkijzer op de kamer is. Dat wil je iedere man besparen! Gelukkig bestaan er overhemden die niet kreuken en die je niet hoeft te strijken. Overhemden die niet stoffig of oubollig zijn, maar getailleerde modellen in hippe kleuren, verkrijgbaar met extra lange mouwen, lengte of, mocht je liever niet getailleerd dragen, in normale pasvorm, met verschillende kragen. Twijfel je over de juiste maat, de site geeft ook handig maatadvies!
Bij hemdvoorhem.nl hebben ze een groot assortiment kreukvrije overhemden en koop je eenvoudig online. Ze hebben ook bekende merken als Calvin Klein, Olymp, Marvelis en Seidensticker. Mijn persoonlijke favoriet onder de strijkvrije overhemden is dit lekkere kobaltblauwe exemplaar. Heerlijk lijkt me dat, no iron en toch kreukvrij. Wat is het leven van een man toch heerlijk simpel soms!
Dames, tip voor je reizende man mocht je nog cadeaus zoeken dus. Heren, zorg dat je er hier een aantal van in de kast hebt hangen zodat je altijd goed voor de dag kunt komen! Ga je niet op reis, dan kun je hier ook prima terecht voor smoking overhemden die je niet hoeft te strijken. Mocht je officiële familieaangelegenheden met kerst hebben, zo kom je er zonder kleerscheuren vanaf omdat je outfit strijkvrij is. Extra leuk is dat de overhemden ook prima geprijsd zijn, tussen de €30 en €70. Omdat het feestmaand is, geven we ook nog een overhemd naar keuze weg. Laat weten welk model je zou willen (tot een prijs van €60) en wie weet ga jij strak in overhemd de feestdagen of de koffer in!

New Stories

new stories blog en webshop
Omdat het cadeautjestijd is, Evelien een leuke mix heeft van een blog met webshop en de website net een make-over gehad heeft, een vermelding voor New Stories. De site gaat over interieur, kids en haar persoonlijke leven, gecombineerd met haar leuke boho-stijl en smaak een leuke mix voor (reis)inspiratie, interieurdecoratie en cadeautips! Ga je binnenkort naar Antwerpen? Ook daarvoor heeft ze leuke tips!

Reisinspiratie van Singapore Airlines x De Jong Intra = Asian Dream


Een paar weken geleden tipten we de Singapore Airlines pop-up shop als weekendtip. Tijdens de pop-up shop werd ook een nieuwe samenwerking gelanceerd tussen Singapore Airlines en De Jong Intra, Asian Dream. Samen bieden ze luxe reizen naar Azië aan. Strandbestemmingen in het hogere segment, past helemaal in het straatje van YourAmbassadrice! Je vliegt met Singapore Airlines in een nieuwe Boeing A350 naar Singapore en vanaf daar met dochtermaatschappij Silkair naar een gewenste eindbestemming. Er is een speciale brochure met 100 pagina’s 4- en 5-sterren hotels op acht bestemmingen: Bali en Lombok (Indonesië), Koh Samui (Thailand), Da Nang en Hoi An (Vietnam), Boracay (Filippijnen) en Langkawi en Kota Kinabalu (Maleisië). Je kunt Economy, Economy Comfort of Business Class vliegen en ik kan je over die laatste zeggen, dat het echt het geld waard is. Je komt fit en uitgerust op je eindbestemming aan, klaar voor het betere relaexwerk!

Sabine de Witte