5 Delights

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

MOMO Boek

momo-boek
Dit voorjaar presenteert MOMO (ja echt, het restaurant) zijn eerste lifestyleboek. Het idee voor dit concept is bedacht door Yossi Eliyahoo, de bevlogen ontwikkelaar van MOMO, en het boek wordt een soort samenvatting van vijf jaar vol bijzondere gerechten, prachtig interieur en exotische cocktails. De Aziatische passie met een moderne twist is vastgelegd door de internationale topfotograaf Dan Perez, dus ik ben heel benieuwd!

Nut Cuff

nut-cuff
Het merk COOEE heeft een nieuwe armband, de Nut Cuff, en ik ben helemaal fan! Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en finishings met een opvallend slot en een industriële uitstraling. Perfect om je vrouwelijke outfits wat stoerder te maken dus.

Misc

misc
Een groot deel van mijn week bestaat uit werken, dus een mooie, opgeruimde en inspirerende werkplek vind ik heel belangrijk. Gelukkig is er in Amsterdam sinds kort de Misc Conceptstore, als vervolg op de succesvolle webshop. Je vind de winkel op De Clercqstraat 130 en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je in de buurt bent!

IKEA PS


In de nieuwe IKEA PS collectie ‘On the move’ staat het leven in de stad centraal. Een leven dat constant in beweging is, maar wel op een klein oppervlakte, perfect dus voor een krap Amsterdams appartement! Je vind in de collectie geen grote items, zoals bedden of banken, maar vooral producten die eenvoudig te verplaatsen zijn en zich aanpassen aan de ruimte. Handig!

Black & White

samsoe-samsoe
Dat ik fan ben van Scandinavisch design en van Samsøe&Samsøe is ondertussen algemeen bekend. Ik werd dus ontzettend blij toen ik erachter kwam dat ze in hun nieuwe spring/summer collectie de zwart-wit trend verwerkt hebben! Hele fijne kledingstukken van mooie kwaliteit. Om hebberig van te worden! Ik heb er al een paar op mijn verlanglijstje gezet.

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)