5 Delights

Five Delights

08/04/2014

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Bar Hutspot

bar-hutspot
Hutspot is sowieso één van mijn favoriete hotspots. Ik ga er naar toe om nieuwe merken te ontdekken, relaxed wat te lunchen of om één van de vele events te bezoeken die ze hosten. Super enthousiast werd ik dus van het nieuws dat ze een eigen bar gaan openen op de van Woustraat! 1 juni is de officiële openingsdatum, dus zet dat maar alvast in je agenda!

Travel with style


Ik kwam dit filmpje tegen op internet en ik heb er erg om gelachen. 17 tips om te reizen in stijl!

Wanrooijs Gallery

wanrooij-gallery
Wanrooij Gallery, gespecialiseerd in experimentele mediakunst, opent op donderdag 17 april een galerie in Amsterdam! De galerie komt in een monumentaal pand aan de Stadhouderskade, vlakbij het Rijksmuseum. In de openingsexpositie zal de nadruk liggen op fotografie en nieuwe media, met werk van onder andere Joseph Klibansky, Koh Sang Woo, Christian Voigt, Vincent Poole en Patrick Tschudi. Ik ben heel benieuwd!

Coco Mademoiselle

coco-mademoiselle
Coco Mademoissele‘, het parfum kennen we natuurlijk al. Als verrassing voor de fans van de geur komt Chanel nu met twee exclusieve limited editions als aanvulling: een heerlijk badschuim en een geweldige bodylotion. Must-haves!

LVMH Museum

museum-paris-vuitton
Aan het eind van 2014 is Parijs, als alles goed gaat, een prachtig museum rijker. Luxeconcern Louis Vuitton Moët Hennessy (van o.a. Louis Vuitton, Dior en Marc Jacobs) opent dan namelijk een nieuw museum in het Jardin D’Acclimatation, een voormalig attractiepark uit 1860. De architect van het imposante museum is Frank Gehry, die bijvoorbeeld ook het Guggenheim ontworpen heeft. Dat is dus een perfect excuus om naar Parijs af te reizen, ik kan niet wachten!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte