tips

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Quiet Comfort

Bose-QuietComfort-25
Bose introduceerde vorige week de QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling headphones. Dat is een hele mond vol, maar het betekent eigenlijk vooral dat je heerlijk muziek kunt luisteren zonder gestoord te worden door geluid vanuit de buitenwereld. Perfect voor op het vliegveld, in de trein of tijdens het werken. Een must-have! Ik heb de grotere voorganger, de 15 en ga niet op reis zonder. Deze staat alvast op mijn december wishlist vanwege de witte kleur en nog compactere vorm.

De Culinaire werkplaats

culinaire-werkplaats
De Culinaire Werkplaats is eenn eigenzinnig eet-initiatief in de amsterdamse staatsliedenbuurt van het ontwerpersduo Marjolein Wintjes en Eric Meursing. Ze willen je inspireren om lekker bewust te eten en doen dat op een super toffe en aantrekkelijke manier. Je kunt reserveren om een plaatsje aan tafel te bemachtigen en krijgt dan vijf heerlijke en verassende gerechten. Leuk als je een keer in Oost bent!

365 dagen

365-dagen
Het plan ontstond 3 jaar geleden, toen Sjoerd Spendel en Lennart de Jong constateerden dat ze hun spiegelreflexcamera’s te weinig gebruikten. Om daar verandering in te brengen beloofden de vrienden elkaar om beide een jaar lange elke dag een foto te maken. De simpele afspraak om elke dag een foto te maken resulteerde in een fotoblog met meer dan 250.000 internationale volgers en diezelfde blog vormde de basis voor dit super toffe koffietafelboek: HASHTAG365.

Mooie stroom

powerchord
Ik vind het heerlijk om me bezig te houden met de inrichting van mijn huis. Ik hou van mooie meubels, tof design en leuke hebbedingetjes, maar er zijn altijd wat noodzakelijke gebruiksvoorwerpen die compleet uit de toon vallen (zoals een stekkerdoos). Maar als ik op mijn laptop wil werken, mijn telefoon aan de stroom wil leggen en tegelijkertijd de batterij van mijn camera op wil laden, kan dat voortaan in stijl met deze stekkerdoos van OKUM. Wie heeft gezegd dat praktisch niet stijlvol kan zijn?

Thailand

sabine-de-witte-thailand
Zoals ik jullie hier eerder al vertelde, heeft Thailand mijn hart gestolen. Het land en de reis die ik gemaakt heb (daarover later meer) verdienen dan ook sowieso een plekje in mijn five delights van deze week!

Wat zijn jouw delights?

Sabine de Witte