5 Delights

Five Delights: voorjaarsperikelen

five delights gadgets

Hoewel het weer nog niet echt meewerkt, toch Five Delights waar je zeker voorjaarsperikelen van krijgt. Want voorjaarsperikelen, daar hebben we zelfs nu de zon uitblijft, wel last van! Deze Five Delights brengen je alvast in voorjaarsstemming. Tot die tijd: achter de wolken schijnt de zon. Geniet er van als ‘ie zich wel even laat zien!

Veuve Clicquot Limited Edition: Clicquot Cork Ice Jacket

 photo veuve-cork.gif
Met een flesje champagne naar het park, op de boot of de tuin in, dat is toch heerlijk op een mooie zomerse dag! Nog lekkerder als deze on the go ook koud blijft. Daar heeft Veuve Cliquot iets op gevonden en het zorgt niet alleen dat je bubbels koud blijven, je komt er ook nog heel stilistisch verantwoord mee voor de dag! Gemaakt van natuurproduct kurk, waterdicht, recyclebaar, duurzaam en isothermisch, waardoor de fles tot twee uur lang koud blijft. Het kurkjasje is een ode aan Madame Clicquot, die de beste kwaliteit kurk voor haar champagne wilde. Dus… cork it before you pop it!

Neubau Eyewear zonnebrillen


We blijven in het duurzame hoekje, want de nieuwe collectie van het brillenmerk Neubau Eyewear, waar ik trotse ambassadrice van ben, is gemaakt van duurzame materialen. Gerecycled plastic vormt de (kleurrijke) basis van deze ‘groene’ collectie. Tof dat je als merk niet alleen maar op het gebied van mode weet te vernieuwen. Volgende week vlieg ik naar Wenen om alvast de collectie van volgend jaar te bekijken en ik kan alvast verklappen dat duurzaamheid een terugkerend thema zal zijn.

TOMS Lenox sneaker

Would you take these lovely Lenox #Sneakers on a weekend trip? ? @sharonsindiosimpiri

A post shared by TOMS (@tomsnl) on


Als je mij volgt op Instagram Stories heb je ze al veelvuldig voorbij zien komen, deze leuke roze sneaker. Ik krijg er veel vragen over, vooral waar ze dan van zijn. Nou, van TOMS. Niet alleen het uiterlijk is dus een reden om ze aan te schaffen, als je een paar TOMS schoenen koopt geeft het merk ook een paar schoenen daar waar ze niet zo vanzelfsprekend zijn. Winning! Ze zijn van suède en waar ik eigenlijk de taupe versie wilde, is het roze een keer wat anders. Door het geweven accent doen ze een beetje bohemian aan en zijn ze ook leuk onder een fleurig zomerjurkje. De adviesprijs is €84,95.

QWSTION travel bag


Een praktische, duurzame en compacte toilettas, ik vind het nogal wat om die te vinden. Voor heren is het aanbod ‘duffle bags’ gigantisch, maar zij slepen natuurlijk ook veel minder mee. De ideale had ik nog niet gevonden, totdat ik op deze stuitte. QWSTION is sowieso een merk dat veel frequente reizigers ontdekt hebben als betrouwbare reispartner en bovendien hebben ze een geweldig oog voor stijl. Kiezen welke ‘amenity pouch’ ik aan mijn collectie wil toevoegen kan ik niet, I want them all. Ze zijn er in organisch textiel (€35) of leer (€80). Tip alvast voor vaderdag of voor je volgende reis, waar je eindelijk light en georganiseerd voor de dag wilt komen!

PIP Studio Beachwear


Het uit Amsterdam afkomstige label PIP Studio heeft een beachwear collectie waar je instant vrolijk van wordt. Hier krijg je toch meteen zin in vakantie van? Maar ook leuk op een festival met een jeans shortje! Bovendien is de lijn zo ontworpen dat er voor iedere vrouw iets flatterends tussen zit. Morgen lig ik in dit badpak in Kroatië, eens kijken wat ze er daar van vinden!

Sabine de Witte