5 Delights

Five delights

Achter de schermen ben ik bezig met een paar super toffe plannen, maar daardoor verschuiven mijn blogposts soms wat naar beneden in mijn todolists. Een dag te laat dus, maar alsnog: mijn 5 delights van deze week. Een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

What I see


David Bertschinger Karg is een freestyle snowboarder en reist voor zijn werk de hele wereld over. In samenwerking met NIXON heeft hij die reizen nu vastgelegd in een serie van korte video’s. De serie ‘What I see’ geeft prachtige sfeerbeelden van allerlei plekken over de hele wereld. Een must-see!

Hotel IX

hotel ix
Als je geen grote reisplannen hebt deze zomer, is het toch lekker om af en toe een weekendje ertussenuit te gaan. Bijvoorbeeld in Hotel IX in Amsterdam. Het hotel telt vijf boutique suites, geinspireerd op de vijf grootste negen straatjes. Leuk detail: ze bieden je een kosteloos bijgevulde minibar en laten je graag zelf de negen straatjes ontdekken door geen ontbijt, lunch of diner aan te bieden.

Flavourites live

flavourites-live
De datum voor de nieuwe Flavourites live is weer bekend gemaakt. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november kun je weer live shoppen bij meer dan 150 webshops, creatieve ondernemers en designers ontmoeten, workshops volgen en genieten van culinaire verrassingen.

Reizen in stijl

montblanc passport
Iedereen weet dat ik reizen in stijl belangrijk vind en de spullen van MontBlanc zijn daardoor mijn favoriete reispartners. Mensen die me kennen weten dat je in mijn tas altijd verschillende leren accessoires met het beroemde witte sterretje erop kunt vinden, maar ze hebben bijvoorbeeld ook prachtige paspoorthoesjes!

Chanel in Antwerpen

chanel-antwerpen
Afgelopen week opende Chanel een nieuwe boetiek in de Schutterhofstraat in Antwerpen. De boetiek heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter en is ingedeeld in 4 ruimtes, waarvan er 2 compleet in het teken staan van schoenen en accessoires. Een must-visit als je in de buurt van Antwerpen bent!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)