5 Delights Reistips tips

Five Delights

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Scandinavian Embassy

elderflower-thee
Ik heb deze hotspot al veel vaker genoemd, maar nu de herfst in volle kracht de wereld overneemt is het opnieuw mijn favoriete plekje om weg te kruipen. Sowieso is de Elderflower tea van de Scandinavin Embassy de beste remedie ooit tegen opkomende grieperigheid en herfstkwaaltjes.

Ace Hotel x No. 6

ace-hotel-no-6
Het Ace Hotel heeft in samenwerking met No. 6 Store een collectie essentiële dameskleding ontworpen vol met hebberigmakende must haves. Extra pluspunt: ze hebben, zoals het een hotel betaamt, rekening gehouden met hen die veel reizen. De kleding is licht en makkelijk om mee te nemen.

Frē

fre-iphone5
Mijn iPhone is mijn leven in een paar vierkante centimeter. Mijn agenda, mijn contacten, plaatjes die me inspireren en lijstjes die ik moet onthouden, alles staat op dat kleine apparaatje. Ik ben dan ook super bang dat mijn iPhone tijdens een reis een keer kopje onder gaat in die mooie rivier of verdrinkt bij een prachtige waterval. Gelukkig wees een vriendinnetje me op Frē, een hoesje dat je telefoon niet alleen waterproof maakt, maar ook beschermt tegen vallen. Top!

Pllek

pllek
Al een aantal keer kwam Pllek (vooral bij mooi weer) voor in onze weekendtips en nog steeds kom ik er graag, maar vanaf dit weekend is er een extra reden om te gaan! De hotspot bestaat namelijk 2,5 jaar en dat gaan ze vieren met een week (!!) vol culturele en creatieve events. Ik ben erg benieuwd!

Lou’s big bag

ohmybag-375x500
In mijn Weekly #12 noemde ik hem al kort: Lou’s big bag. Ik wilde hem toen twee dagen meenemen naar Barcelona, maar toen ik daarvoor mijn koffer gebruikte bleek hij perfect om te dienen als draagbaar kantoor. Nog steeds ben ik er super blij mee!

Wat zijn jouw delights deze week?

Sabine de Witte