Instagram

Follow Me!

Reistips

Five Delights

04/11/2014
Reading Time: 2 minutes

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Kookboek


Kookboeken zijn ontzettend leuk, alleen al om in te bladeren, en zeker bij winkels als Mendo liggen kookboeken die qua adembenemende foto’s en prachtige plaatjes door kunnen gaan voor volwaardig koffietafelboek. Maar zijn die prachtige recepten ook te maken door de doorsnee keuken-amateur? Dat vroegen ze zich bij Mendo ook af en het resultaat was een leuke en interessante blogpost over avontuur in de keuken. Tof!

Movember


Het is weer november, en dus: Movember. In deze maand daagt de Movenber foundation mannen uit om een snor te laten groeien, om zo gesprekken te starten en cruciale fondsen te werven voor gezondheidsprogramma’s voor mannen. Tot nu toe lieten mannen wereldwijd al meer dan 4 miljoen snorren staan, maar ze zijn voorlopig niet van plan te stoppen. Moedig je buurman of collega aan en let’s go!

100% cadeau


Soms is het lastig. Al die verjaardagen en feestjes, en dan altijd maar hopen dat je een leuk cadeau kunt bedenken. En de komende maanden hebben we ook nog Sinterklaas en Kerst. Met die gedachte heeft mo’media besloten het je deze winter wel heel makkelijk te maken. Namelijk door de meest populaire 100% stedengidsen – Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome – in een mooie bewaarbox te verpakken en er een 100% Travel Journal en drie prachtige ansichtkaarten van de stad bij te doen. Anne testte de gids voor Berlijn al eens uit en was erg enthousiast, dus dit is een echte cadeautip!

Colette x Nixon


Voor het derde jaar op rij hebben de franse conceptstore Colette en horlogemerk Nixon hun krachten gebundeld en samen een prachtig polssieraad op de markt gebracht. Simpel, tijdloos en ont-zet-tend hebberigmakend.

van Straaten


Galerie Mokum is in december het toneel van een bijzondere tentoonstelling. Van 7 – 28 december is er namelijk een verkoopexpositie van ruim 150 originele pentekeningen van Nederlandse bekendste cartoonist: Peter van Straaten. Wie kent niet de serie Agnes, zijn politieke tekeningen in Vrij Nederland of zijn erotische tekeningen en de cartoons voor Het Parool en de Volkskrant. Heel tof om eens te zien!

Wat zijn jouw delights voor deze week?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!