5 Delights

Five Delights

28/10/2014

In 5 delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Alaçati

alcati-sabine-de-witte
Wie me volgt op instagram heeft het vast al gezien en ook in mijn Weekly had ik het erover: mijn mini-vakantie naar Alaçati van vorige week. Tja, moet ik nog uitleggen waarom dit heerlijk zonnige en ultiem rustgevende plekje één van mijn delights is?

Prinses Friet

prinsesfriet
“Bio friet, french fries, oudewijven patat: as long as it’s fried and a potato or a patato, it’s gold.” Dat is de zin waarmee Prinses Friet zich introduceert op instagram en dat is precies wat je van haar kunt verwachten: hongerigmakende foto’s van verse patat en de beste adresjes voor heerlijke frieten. Onze favoriete nieuwe instagramaccount!

UGG Home Collection

ugg-home-collection
Over het uiterlijk van UGG’s zijn de meningen vaak verdeeld, maar je kunt er niet om heen dat ze warm en comfortabel zijn. Extra leuk: nu is het ook mogelijk om hetzelfde luxueuze materiaal en fijne vakmanschap binnenshuis te hebben. Richt je huis in met vloerkleedjes gemaakt van schapenvacht, kussens, dekens en plaids die zijn ontworpen met comfort in gedachten. Echt must-haves voor de koude winter!

Baksels

baksels
Half oktober 2013 kreeg Amsterdam een nieuwe hotspot bij: Baksels. Het begon allemaal met zelfgebakken cheesecakes die Léonie op verzoek mee nam naar verjaardagen. Toen begin 2013 de mogelijkheid voorbij kwam om een taartenwinkel over te nemen, aarzelde Léonie geen moment. Sindsdien is de tijd omgevlogen en deze maand vierde Baksels dus alweer haar eerste verjaardag. Als je er langs gaat, probeer dan vooral Léonie’s signaturen disch: de Raspberry Cheesecake Brownie. Een smeuïge, heerlijke chocoladebrownie van onderen en zachte creamy cheesecake met frambozen van boven. Heerlijk!

The best of me


Nu de dagen wat kouder worden wordt het ook weer tijd voor heerlijke romantische films om bij weg te zwijmelen. De nieuwe film ‘The best of me’ is er zo eentje! In de film zien schoolgeliefden Dawson en Amanda elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen. Twintig jaar blijkt echter een lange tijd en het stel wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen… Vindt ware liefde uiteindelijk toch zijn weg? The Best of Me is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, die tevens The Notebook, Safe Haven en Dear John schreef. Dat belooft dus veel goeds en we hebben extra leuk nieuws: we mogen 2×2 vrijkaarten weggeven! Stuur even een mailtje naar sabine@yourambassadrice met je naam en de reden waarom jij deze film moet zien en wie weet zit je binnenkort heerlijk weg te zwijmelen bij deze fantastische film!

Sabine de Witte