Instagram

Follow Me!

5 Delights

Five Delights

22/09/2015
Reading Time: 2 minutes

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Mevrouw Bouwers


Experience Store Mevrouw Bouwers heeft in juni haar deuren geopend aan de Stadhouderskade 92 in Amsterdam en is sindsdien zeven dagen per week open met bijzondere producten en exclusieve merken. Ik loop zelf regelmatig binnen en ben altijd super onder de indruk van al het moois wat er te vinden is. Mevrouw Bouwers verkoopt niet alleen een unieke combinatie van prachtige labels mannen- en vrouwenkleding, maar bijvoorbeeld ook een goed ontbijt. En heb je haast? Geen probleem, dan maken ze een coffee to go. Een must-visit, zeker als je er nog nooit van gehoord hebt!

Dali x The Man Repeller

Dali-x-Man-repeller
Eén van mijn favoriete mode-bloggers heeft in samenwerking met Bloglovin’ een kledingcollectie gecureerd, geïnspireerd op Salvador Dali (één van mijn favoriete kunstenaars). Het resultaat is een overzicht vol kleurrijke, speelse en classy must-haves waar je onmiddelijk super hebberig van wordt. De (erg toepasselijke) slogan is: ‘..because summer may be a season, but Dalí on the coast of Spain is a state of mind..’
Veel beter kan zo’n samenwerking volgens mij niet worden.

First Class British Airways


British Airways heeft de foto’s vrijgegeven van First class in de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner en nu wil ik niets liever dan een lange vlucht booken bij de maatschappij. De acht First class plaatsen van het vliegtuig zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor het beste comfort en optimaal gebruik van persoonlijke ruimte en ze zien er ook nog eens prachtig uit. De door Pritchard Themis op maat gemaakte verlichting kan worden ingesteld op ieder tijdstip van de dag, om zo reizigers ’s nachts te helpen slapen en om ze ’s ochtends wakker te maken. Deze en andere nieuwe functies zorgen ervoor dat je frisser aankomt op je bestemming en minder last hebt van een jetlag. Score!

The other art of Living x K-Swiss


Het all-time classic sneakermerk K-Swiss is de samenwerking aangegaan met Lifestyle blogger Sophie Trem, van ‘The Other Art of Living’. Het resultaat is een exclusieve versie van meest iconische schoen van het merk, de Classic. En hoewel ik geen grote sneakerfan ben én niet zo snel warm of koud word van blogger-samenwerkingen, ben ik van deze editie onwijs fan. Hebben!

Nutella


De wereld van Nutella is een nieuw boek dat het ongelofelijke verhaal vertelt van Nutella, één van de meest bekende en geliefde broodbeleggen ter wereld. Vlak na de oorlog toen chocola nog schaars was, besloot bakker Pietro Ferrero uit het Italiaanse Piemonte een pasta te maken van hazelnoten. Dat bleek een gouden zet en Pietro’s zoon Michele Ferrero maakte er later een commercieel succesverhaal van door het in 1964 tot Nutella om te dopen en het onder die naam in potten wereldwijd te gaan verkopen. Een verrassend verhaal en een leuk boek om cadeau te doen (aan jezelf of iemand anders).

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!