5 Delights

Five Delights

5delights
In Five Delights geef ik jullie iedere dinsdag een overzicht van vijf dingen die mijn dag een beetje opfleuren. Gadgets, hotspots of andere kleinigheidjes die me opvrolijken.

Juice Brothers


Het doel van JuiceBrothers is om cold-pressed sappen te maken van goede kwaliteit, die niet alleen super gezond maar ook super lekker zijn. En ik moet zeggen; dat doen ze als de beste! Iedere dag kun je er terecht voor verse sapjes vol vitaminen, mineralen en enzymen, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Niet alleen heerlijk als je toe bent aan een shot gezondheid, maar ook gewoon perfect als quick-stop tijdens een werkpauze. Dit wordt een groot onderdeel van mijn goede voornemens komend jaar!

Taproom


Bij Taproom houden ze van bier en van ontdekken. Ze houden ook van lekker koud bier van de tap​ en daarom schenken ze meer dan 20 verschillende bieren van de tap. Een unieke rij van alle soorten biertjes komen dus gewoon uit de muur. Ontdekken doen ze daarnaast graag dichtbij huis, omdat er lokaal vaak veel talent bloeit. Op de tap plaatsen ze daarom steeds weer een nieuwe lokale topper. Naast bier drinken kun je er ook lekker eten, vanaf lunch tot laat. Een aanrader!

Bobble


Ontmoet Bobble, een stijlvolle en zeer slimme manier om elke druppel water die je drinkt lekkerder te maken. Bobble is een leuke, herbruikbare fles die water filtert terwijl je drinkt. Wanneer het water door het ingenieuze koolstoffilter loopt, wordt chloor uit gewoon kraanwater verwijderd. Dit verbetert de smaak van water en maakt het fris en schoon. Bobble is een mooi alternatief voor alle plastic wegwerp waterflessen, die schadelijk zijn voor de aarde (en je portemonnee) en de perfecte gadget om gezond het nieuwe jaar in te gaan!

MassageHuys

massagehuys
We schreven er al over toen ze net geopend waren, maar zo tijdens de donkere winterdagen is het zeker opnieuw een aanrader: Het Massagehuys. Ze bieden er Oosterse massages aan zoals dat hoort. Gewoon, in een leuke straat, tussen de mensen. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in je drukke leven. Ze maken hun massageolies zelf, volgens oude familierecepten en met zelfgecreëerde blends en kozen daarnaast de beste biologische thee om het effect van de massage en olies te versterken.

Fit Twenty Six


Klaar voor een kickstart naar een nieuwe lifestyle? 4 januari opent Fit Twenty Six haar deuren in Amsterdam in de IJ-passage van het Centraal Station en daarna wisselen ze iedere zes weken van vestiging. Het programma bevat 42 unieke, high intensity groepstrainingen. Je kunt dus zes weken lang, alleen of nog leuker; met je gym buddy, komen trainen. In deze zes weken vragen ze jouw maximale inzet om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken. De trainers zijn in staat bij iedereen de ware atleet naar boven te halen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Let’s go!

Wat zijn jouw delights van deze week?

Sabine de Witte