amsterdam

FonQ Pop-Up Gift Store: Mooi!

fonq pop-up giftstore amsterdam

De tijd van cadeautjes is in volle gang. Misschien was Sint niet zo’n succes, of ben je al druk bezig met kerst. Of geef je graag cadeaus als alternatief voor het kerstpakket, zoals ik. Want wat is er nou leuker dan de gift of giving? Een top tip voor je cadeautjesjacht: de FonQ Gift Store en de FonQ Gift Finder. Of je nou naar de webshop gaat of, mocht je in Amsterdam wonen, de FonQ pop-up shop bezoekt, de FonQ gift finder is je redding!

 photo fonqine-sabine_zpsmclsigkk.jpg

FonQ Pop-Up Gift Store

Maar wacht even FonQ Pop-Up? Yes! FonQ heeft een tijdelijke winkel aan het Sarphatipark in Amsterdam. Van 28 november tot en met 24 december kun je terecht voor super leuke en originele cadeaus. Voor de bierdrinkende hipster, gin tonic klussende dames, interieurliefhebbers, kookgekken, gadgetfreaks. Ik kan er uren ronddwalen (oh wacht, Manon en I did!) en ben er intussen al meerdere keren geweest. En ik kocht nog geen cadeautjes, maar verwende mezelf met tafelversiering voor de eettafel die mijn vader maakt. Jezelf verwennen mag best! En dat doen ze bij de FonQ Pop-Up Gift Store ook, want ik liep met allerlei leuke goodies de deur uit. Check het filmpje voor een sfeerimpressie.

 photo fonq-gifts_zpstba44t3u.jpg

 photo fonq-giftstore_zpszwcociab.jpg

Ik liep de deur uit met een koperen flesopener, een Jansen & Co kandelaar, Bloomingville Stoneware vaas, Libbey coupes en Manon shaked haar Cointreaupolitain in deze prachtige beker.

 photo Fonq-cadeaus.jpg_zpsduvnide9.png

FonQ Giftcard

Kan je niet de FonQ Pop-Up bezoeken, maar wil je wel lekker shoppen? Ik mag een giftvoucher ter waarde van €50 weggeven. Zelf inspiratieloos? Check dan vooral de giftfinder die je cadeau suggesties op maat/budget/type geeft, super handig! Zo pas ik dus in het hokje ‘Traveler/Geek/Styleguru/Iemanddieallesalheeft. Laat even in de comments weten waarom jij dit shoptegoed zo goed kan gebruiken.

FonQ Pop-Up

Van 28 november tot 24 december is de FonQ pop-up store te vinden op het volgende adres:

fonQ pop-up gift store
Sarphatipark 116
1073 ED Amsterdam

En heel fijn zijn ook de ruime openingstijden! Zo kun je er ook prima na werk terecht.
Openingstijden:
Ma t/m wo | 11:00 tot 19:00 uur
Donderdag | 11:00 tot 20:00 uur
Vr t/m za | 10:00 tot 19:00 uur
Zondag | 12:00 tot 18:00 uur

Let op: je kunt alleen met PIN betalen.

Bovendien organiseren ze er regelmatig events, dus zeker even de agenda in de gaten houden!

Sabine de Witte