Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

09/05/2014
Reading Time: 1 minute

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Waldorf Astoria

Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn: vorige week opende het Waldorf Astoria haar deuren in Amsterdam. Ik heb er al een kijkje genomen en was erg onder de indruk, wat een indrukwekkend gebouw! Mijn bucketlist is meteen aangevuld met ‘een nachtje Waldorf Astoria Amsterdam’. Heb jij het hotel al gezien?

Six historical canal palaces on the Herengracht
Lobby
Lobby Entrance
King Guest Room
Guest Room
Guest Bathroom
Indoor Heated Pool

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!