Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Volle boekenkast

In de winter vind ik het heerlijk om op een luie zondag met een boek op de bank te kruipen, maar ook in de zomer is lezen voor mij een ultieme vorm van relaxen. Jammer genoeg heb ik eigenlijk bijna geen tijd om boeken te lezen, waardoor mijn must-read lijst akelig lang blijft. Daarom vandaag een paar boeken die je heerlijk door kunt bladeren en waarbij plaatjes kijken geen zonde is.

boek-1
Small Architecture Now door Philip Jodidio

duchamp
The Duchamp Dictionary door Thomas Girst

made by hand
Made by Hand: Contemporary Makers, Traditional Practices

book2
Synthetic Aesthetics: Investigating Synthetic Biology’s Designs on Nature

landmarks
Landmarks: The Modern House in Denmark

Wat zijn jouw favoriete blader-boeken?

Sabine de Witte