Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

27/06/2014
Reading Time: 1 minute

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Good Business

monocle
Oke, dat ik Monocle fan ben dat weten jullie. Ik word razend enthousiast van de mooie afbeeldingen, de interessante onderwerpen en de uitstekende kwaliteit. Ik koop het magazine en ben gek op ‘The Monocle Guide to Better Living’, maar nu is er iets nieuws.. The Monocle Guide to Good Business. Het boek is nog niet beschikbaar, maar je kunt al wel pre-orderen! Een must-have.

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!