Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Sissy Boy verzorgingslijn

Hoe luxe het hotel ook is, na een paar dagen vind ik het altijd weer heerlijk om terug naar huis te keren en in mijn eigen badkamer alle favoriete spullen om mij heen te verzamelen. Sinds de wasmachine haar intrede in mijn studio heeft gedaan, is de badkamer onderwerp van een op pimp-sessie. Heerlijk om een soort mini-spa thuis te hebben. Een simpele en efficiënte manier om je badkamer een make-over te geven, is met mooie verpakkingen. Home & lifestyle store Sissy Boy combineert dat met fijne geuren, pure ingrediënten en mooie verpakkingen. Bovendien zijn alle producten parabenen vrij en niet getest op proefdieren. Win!

Screen Shot 2014-07-04 at 16.12.52

Screen Shot 2014-07-04 at 16.13.04

Screen Shot 2014-07-04 at 16.13.25

sissy-boy-verzorgingslijn-producten

De verzorgingslijn bestaat uit drie verschillende geuren: Pomegranate, Hammam en Sandalwood. De Pomegranate en Hammam lijn hebben een assortiment dat bestaat uit een Bath & Showergel, Body oil, Body lotion, lipbalm, handcream, body scrub, body cream and fragrance sticks. De Sandalwood geurlijn bestaat uit dezelfde producten, maar bevat ook nog een shaving cream, shave balm en een unieke baardolie, zodat ook de mannen aan hun trekken komen…
De transparante flesjes, mooie etiquetten en aluminium tubes staan erg chique en geven snel een luxe uitstraling. Uiteraard zijn er ook gift sets. Insider tip: gift sets bestaan vaak uit kleinere verpakkingen, ideaal voor op reis dus en je mag jezelf ook best eens iets cadeau doen!

Je koopt de verzorgingslijn in 1 van de winkels of online in de Sissy Boy webshop.

Sabine de Witte