Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Robijn x Zwitsal

Sinds kort heb ik een wasmachine en toen deze net een paar dagen stond ontving ik het bericht dat Robijn met een speciaal wasmiddel en wasverzachter met Zwitsal geur komt. Ik kon mijn geluk niet op, want naast parfums staat mijn badkamer vol gele verpakkingen met babygeur. Alle producten zijn zo lekker zacht en hoewel de geur herkenbaar is, is deze subtiel en vindt iedereen deze volgens mij lekker. Bovendien heb ik goede herinneringen aan het delen van mijn Zwitsal liefde. Het blog ‘In het zonnetje‘ werd een van de eerste printpublicaties op mijn naam. Alweer 6 jaar geleden en nu denk ik daar zelfs aan als ik de was sta te doen, wat ik een heerlijke thuiskomen vind. Alles begint met Zwitsal.

PS de geurbuiltjes zijn niet nieuw, die zitten al jaren in mijn koffer om te zorgen dat ook die altijd lekker ruikt!

Sabine de Witte