Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

norte-restaurante

Norte Restaurante

Deze week geen Nederlandse favorite. Ik was natuurlijk twee dagen in Barcelona en daar heb ik heerlijk geluncht bij Norte Restaurante. Ik at er pompoenyoghurt met pompoenpitten, pompoen sponge cake en Griekse yoghurt met honing. Dit restaurant is al jaren één van mijn favoriete restaurants in Barcelona, dus ik was dolgelukkig dat ik er weer een keertje terecht kon. Echt een aanrader als je in de buurt bent!

Wat is jouw favoriete hotspot in het buitenland? (Inspiratie is altijd welkom 😉 )

Sabine de Witte