Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Taiko by Schilo

taiko-schylo
Taiko by Schilo is een nieuwe Aziatisch ge├»nspireerde restaurant van chef-kok Schilo van Coevorden in het Amsterdamse Conservatorium Hotel, dat opent op 9 september 2014. Het belooft geweldig te worden, want Schilo staat sowieso al bekend om zijn heerlijke gerechten. Wat je ook bestelt, de passie van Schilo is altijd te proeven. “De Japanse schrijver Murakami, stelt dat wanneer eten goed smaakt, dit het bewijs is dat je leeft. Ik omarm deze gedachte en de manier waarop verschillende mensen reageren op bepaalde smaken. Mijn Daikon Salad, bijvoorbeeld, is een heel populair gerecht bij vrouwen vanwege de gember dressing. Gember is als een parfum en daar houden vrouwen van! ”

Ik kan niet wachten tot de 9e!

Sabine de Witte