Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

How to be Parisian

Jullie weten allemaal hoe gek ik ben op Parijs en nog steeds koester ik diep van binnen de wens om me uiteindelijk voorgoed te vestigen in de stad van de liefde. Helaas is het nu nog niet zo ver en moet ik me tot die tijd vermaken met dit soort toffe boekjes.
how-to-be-parisian
How to be Parisian, wherever you are‘ geeft het perfecte beeld van hoe parisiennes aankijken tegen cultuur, mode en goede gewoontes. Het gaat voorbij de gebaande paden en mythes rondom de Parijse dames en vertelt je een heleboel dingen die je nog niet eerder voorbij zag komen in soortgelijke lijstjes en boekjes. Het vertelt je precies hoe je mysterieus en sensueel kunt zijn, hoe je je hoort te gedragen op bruiloften en in de sportschool en waar in Parijs je precies moet zijn om te leven als een echte Parisienne. Heerlijk leesvoer voor het weekend!

Wat is op dit moment jouw favoriete boek?

Sabine de Witte